Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalkılıçlar F.C. AYD FK
5li defans Tactiek 11111
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Jezernik passt de bal zonder na te denken. Uğurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurlu geeft de bal voor. Jezernik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalkılıçlar F.C. - AYD FK 1:0

8e minuut.
Kantor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mengüalpoğlu de bal onder controle te krijgen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia is nu in balbezit. Ros Badia schiet op doel. Tundura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu haalt uit met een fantastische trap. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
de Le Hoye kopt de bal weg. Morante rent richting de bal. Met opzet legt Hârleşteanu zijn tegenspeler op de grond. Hârleşteanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Kantor passt de bal zonder na te denken. de Le Hoye is nu in balbezit. Anaçoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anaçoğlu krijgt een gele kaart. de Le Hoye raakt geblesseerd tijdens het duel. de Le Hoye wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Garrecht rent richting de bal. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mengüalpoğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Səfəroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uğurlu met een snelle inworp. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 61%, AYD FK 39%.
Dalkılıçlar F.C. - AYD FK 1:0

54e minuut.
Kantor passt de bal met de wreef. Garrecht rent richting de bal. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak geeft een lange en hoge pass. Kantor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
de Le Hoye speelt de bal door. Kantor is nu in balbezit. Met opzet legt Bağatur zijn tegenspeler op de grond. Kantor raakt geblesseerd tijdens het duel. de Le Hoye komt bij de bal en schiet. Tundura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tundura trapt de bal weg van het doel. Nápoles kopt de bal weg. Ros Badia probeert de bal aan de voet te houden. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalkılıçlar F.C. 65%, AYD FK 35%.
Dalkılıçlar F.C. - AYD FK 1:0