Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο mcmett
TİKİ TAKA SAG Tactiek yeni
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 55.3
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Linowski passt de bal zonder na te denken. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol probeert naar een medespeler te passen. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rapisardo kopt de bal weg. Quang Long is nu in balbezit. Nedeljkov kan de bal niet met de borst controleren. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chrupek geeft de bal voor. Odriozola rent richting de bal. Met opzet legt Villanueva zijn tegenspeler op de grond. Villanueva is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Odriozola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola onderschept slim de pass. Odriozola passt de bal met de wreef. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pol met een sublieme pass. Odriozola rent richting de bal. Odriozola probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chrupek zal de hoekschop nemen. Odriozola maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 55%, mcmett 45%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 1:0

47e minuut.
Linowski met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol speelt de bal door. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

48e minuut.
Doeltrap. Urbaneja Achelpohl trapt de bal weg. Rapisardo kopt de bal weg. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo geeft een lange en hoge pass. Buyle kopt de bal weg. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Yassen bokst de bal weg. Linowski geeft een lange en hoge pass. Odriozola rent richting de bal. Odriozola haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Canal passt de bal zonder na te denken. Pol speelt de bal door. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Odriozola rent richting de bal. Odriozola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Canal probeert naar een medespeler te passen. Linowski speelt de bal door. Pol is nu in balbezit. Pol geeft een hoge lob. Hamerlynck krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Linowski de bal. Linowski geeft de bal voor. Odriozola rent richting de bal. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Odriozola rent richting de bal. Odriozola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 2:0

73e minuut.
Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Chrupek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrupek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Odriozola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odriozola probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 3:0

80e minuut.
Odriozola rent richting de bal. Odriozola passt de bal met de wreef. Pol rent richting de bal. Pol draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 4:0

85e minuut.
Szczodrowski probeert de bal met de borst te controleren. Pol is nu in balbezit. Szczodrowski begaat een overtreding. Szczodrowski krijgt een gele kaart. Pol moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pol kan niet meer verder spelen. Bożek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Canal kopt de bal weg. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 48%, mcmett 52%.
ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο - mcmett 5:0