Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: Acar arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27315
T.C.ACAR SPOR JimmyJimmyHuaPuaPua
acar..2 Tactiek DeX
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Tuấn geeft een lange en hoge pass. Clemente rent richting de bal. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente draait met de bal, schiet en ... Lijewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Milin passt de bal in één keer door. Çalkır rent richting de bal. Workman is nu in balbezit. Çalkır onderschept slim de pass. Çalkır schiet op doel. Lijewski bokst de bal weg. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

18e minuut.
İskitler probeert naar een medespeler te passen. Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınok passt de bal zonder na te denken. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra schiet op doel. Kryger bokst de bal weg. Daar is Pinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Clemente speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt İskitler zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, İskitler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! İskitler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Lijewski speelt de bal door. Fizedean kopt de bal weg. Daar is Workman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin met een sublieme pass. Várallyay is nu in balbezit. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ... Lijewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 60%, JimmyJimmyHuaPuaPua 40%.
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

62e minuut.
Karabulut kopt de bal weg. Várallyay met een sublieme pass. Pieczyński met een sublieme pass. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clemente krijgt zijn hoofd ertegen. Lijewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

73e minuut.
Çalkır passt de bal met de wreef. Milin rent richting de bal. Milin speelt de bal door. Çalkır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır draait met de bal, schiet en ... Lijewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Workman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3

80e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin speelt de bal door. Çalkır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır haalt uit met een fantastische trap. Lijewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:4

82e minuut.
Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin onderschept slim de pass. Milin passt de bal met de wreef. Çalkır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır draait met de bal, schiet en ... Lijewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Milin passt de bal in één keer door. Tuấn rent richting de bal. Tuấn geeft een lange en hoge pass. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lijewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal zonder na te denken. Karabulut verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milin neemt de hoekschop. Lijewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Milin probeert naar een medespeler te passen. Çalkır rent richting de bal. Çalkır haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Várallyay de bal onder controle te krijgen. Lijewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 63%, JimmyJimmyHuaPuaPua 37%.
T.C.ACAR SPOR - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:5