Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: ELMAS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16732
ELMAS sahspor
umut Tactiek 451
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
13 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Reguła passt de bal in één keer door. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimaraes is nu in balbezit. Guimaraes haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 0:1

7e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka passt de bal zonder na te denken. Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino onderschept slim de pass. Francelino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Libuda onderschept slim de pass. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli passt de bal in één keer door. Guimaraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guimaraes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Francelino heeft problemen om de bal te vangen. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francelino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schuh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francelino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Brycht is nu in balbezit. Brycht speelt de bal door. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... Vladovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - sahspor 1:1

23e minuut.
Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel. Libuda geeft een hoge lob. Brycht is nu in balbezit. Brycht schiet op doel. Vladovič bokst de bal weg.

24e minuut.
Knobel geeft een lange en hoge pass. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reguła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht is nu in balbezit. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro schiet op doel. Moise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro schiet op doel. Vladovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 2:1

37e minuut.
Esnal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demli met de inworp. Guimaraes rent richting de bal. Guimaraes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - sahspor 2:2

40e minuut.
Demli is nu in balbezit. Demli met een sublieme pass. Francelino rent richting de bal. Francelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 2:3

41e minuut.
Uliczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reguła is nu in balbezit. Reguła met een sublieme pass. Francelino rent richting de bal. Francelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 76%, sahspor 24%.
ELMAS - sahspor 2:4

46e minuut.
Uliczka is nu in balbezit. Uliczka passt de bal met de wreef. Moise rent richting de bal. Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Demli passt de bal in één keer door. Schuh is nu in balbezit. Schuh probeert naar een medespeler te passen. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Ossa de bal onder controle te krijgen. Dogo-Moro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reguła. Reguła krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Maziarka met een snelle inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos met een sublieme pass. Daar is Dogo-Moro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Esnal is nu in balbezit. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino speelt de bal door. Guimaraes rent richting de bal. Guimaraes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Dogo-Moro de bal. Dogo-Moro met een sublieme pass. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht haalt uit met een fantastische trap. Moise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 3:4

66e minuut.
Pinto trapt de bal weg. Ramos kopt de bal weg. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - sahspor 4:4

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinto met een harde bal richting middenveld. Ramos kopt de bal weg. Brycht rent richting de bal. Brycht schiet op doel. Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 5:4

77e minuut.
Libuda geeft een lange en hoge pass. Dogo-Moro kopt de bal weg. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - sahspor 6:4

82e minuut.
Guimaraes geeft een lange en hoge pass. Libuda heeft problemen om de bal te vangen. Martyniuk is nu in balbezit. Francelino onderschept slim de pass. Francelino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brycht schiet op doel. Moise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moeller zal de hoekschop nemen. Dogo-Moro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 62%, sahspor 38%.
ELMAS - sahspor 6:4