Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neşet Ertaş SK KIRIKKALE SK
zorlu 3 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 54.3
uitmuntend Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Zillman passt de bal zonder na te denken. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal in één keer door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gatner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt İnönü de bal. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Tunaboyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal in één keer door. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sümer onderschept slim de pass. Sümer geeft de bal voor. Pazgřivec kopt de bal weg. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pavillard probeert de bal aan de voet te houden. Zillman is nu in balbezit. Zillman passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 1:0

31e minuut.
Pazgřivec rent richting de bal. Miquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman schiet op doel. Ferroni Marciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Teodosiu de bal. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Tunaboyu heeft problemen om de bal te vangen. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 45%, KIRIKKALE SK 55%.
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 2:1

46e minuut.
Turčík komt het veld opgelopen. Peçenek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner onderschept slim de pass. Gupffert rent richting de bal. Gupffert draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. De Santis is nu in balbezit. Sümer onderschept slim de pass. Sümer geeft de bal voor. Pazgřivec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard passt de bal in één keer door. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu schiet op doel. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 2:2

59e minuut.
Rondeau speelt de bal door. Hocalar rent richting de bal. Gupffert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gupffert krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Pereira is nu in balbezit. Pereira speelt de bal door. Gupffert rent richting de bal. Gupffert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pereira rent richting de bal. Zillman onderschept slim de pass. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gatner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turčík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pazgřivec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Gupffert kopt de bal weg. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard passt de bal in één keer door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pereira speelt de bal door. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard met een sublieme pass. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gatner kopt de bal weg. Gupffert heeft problemen om de bal te vangen. Turčík met een sublieme pass. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 3:2

80e minuut.
Năstăsoiu met de inworp. De Santis speelt de bal door. Tunaboyu is nu in balbezit. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Peçenek de bal onder controle te krijgen. Turčík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hocalar de bal onder controle te krijgen. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zillman rent richting de bal. Zillman met een sublieme pass. Daar is Pazgřivec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 57%, KIRIKKALE SK 43%.
Neşet Ertaş SK - KIRIKKALE SK 4:2