Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: mcmett Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6308
mcmett SOYTÜRK
yeni Tactiek ecma
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


19e minuut.
Cybulski rent richting de bal. Ereš probeert naar een medespeler te passen. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - SOYTÜRK 0:1

43e minuut.
Trzaska rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schooten. Trzaska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzaska met een snel genomen vrije trap. Cybulski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 60%, SOYTÜRK 40%.
mcmett - SOYTÜRK 0:1

50e minuut.
Lukierek geeft een lange en hoge pass. Fraire speelt de bal door. Trzaska met een sublieme pass. Ereš is nu in balbezit. Ereš geeft een lange en hoge pass. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Trzaska probeert naar een medespeler te passen. Ereš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereš speelt de bal door. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

56e minuut.
Ereš heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ereš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzaska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ereš rent richting de bal. Ereš geeft een hoge lob. Cybulski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ereš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trzaska de bal. Trzaska met een sublieme pass. Klungelig pakt Cybulski de bal. Cybulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Trzaska is nu in balbezit. Trzaska passt de bal in één keer door. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel. Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - SOYTÜRK 0:2

85e minuut.
Bademci is nu in balbezit. Bademci passt de bal met de wreef. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaska passt de bal met de wreef. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski schiet op doel. Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Halják neemt de hoekschop. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 65%, SOYTÜRK 35%.
mcmett - SOYTÜRK 0:2