Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: usta Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34676
usta JimmyJimmyHuaPuaPua
433 Tactiek DeX
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Halker verovert de bal door een tackle van achteren. Halker passt de bal in één keer door. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:0

21e minuut.
Syrianos met een snelle inworp. Milin is nu in balbezit. Milin passt de bal zonder na te denken. Daar is Syrianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrianos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Gültiken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gültiken met een sublieme pass. Milin rent richting de bal. Milin met een sublieme pass. Çalkır geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Giovanardi met een sublieme pass. Syrianos met een sublieme pass. Clemente rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giovanardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usta 46%, JimmyJimmyHuaPuaPua 54%.
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:0

46e minuut.
Elbistan komt het veld opgelopen. Novakov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Giovanardi passt de bal in één keer door. Syrianos is nu in balbezit. Syrianos passt de bal zonder na te denken. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Novakov met een harde bal richting middenveld. Giovanardi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Novakov de bal onder controle te krijgen. Çalkır rent richting de bal. Çalkır schiet op doel. Bergmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovanardi met een snelle inworp. Syrianos is nu in balbezit. Syrianos geeft een lange en hoge pass. Clemente springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:2

72e minuut.
Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar geeft de bal voor. Prestar heeft problemen om de bal te vangen. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Bergmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Kamel de bal. Syrianos is nu in balbezit. Syrianos probeert naar een medespeler te passen. Çalkır is nu in balbezit. Çalkır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:3

87e minuut.
Kamel is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çalkır de bal. Çalkır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: usta 58%, JimmyJimmyHuaPuaPua 42%.
usta - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:3