Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: FİKRET KARABUDAK
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21182
KIRIKKALE SK sahspor
451 Tactiek 451
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Demli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulatov de bal. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Francelino heeft problemen om de bal te vangen. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tunaboyu krijgt zijn hoofd ertegen. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft een hoge lob. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ülkü heeft problemen om de bal te vangen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü begaat een overtreding. Ülkü krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Bulatov verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatov met een sublieme pass. Francelino rent richting de bal. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pavillard speelt de bal door. Tunaboyu rent richting de bal. Knobel maakt een afschuwelijke overtreding. Knobel krijgt een gele kaart. Tunaboyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gupffert wilt de vrije trap nemen. Tunaboyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal met de wreef. Rupp met een sublieme pass. Francelino rent richting de bal. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 53%, sahspor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIRIKKALE SK - sahspor 0:0

51e minuut.
Daar is De Santis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Santis speelt de bal door. Pavillard speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Vladovič trapt de bal weg van het doel. Pavillard kopt de bal weg. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - sahspor 1:0

63e minuut.
Schuh passt de bal met de wreef. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferroni Marciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Schuh passt de bal met de wreef. Bulatov is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino schiet op doel. Ferroni Marciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Moise is nu in balbezit. Moise geeft een lange en hoge pass. Miquel geeft de bal voor. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Reguła is nu in balbezit. Rupp probeert naar een medespeler te passen. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino schiet op doel. Ferroni Marciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 46%, sahspor 54%.
KIRIKKALE SK - sahspor 1:0