Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: ELMAS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9456
ELMAS KIRIKKALE SK
umut Tactiek 451
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
25 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ocipka speelt de bal door. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu geeft de bal voor. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ülkü met de inworp. Klungelig pakt Pavillard de bal. Pavillard speelt de bal door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Tunaboyu is nu in balbezit. Libuda begaat een overtreding. Tunaboyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pereira wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Maziarka de bal. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Pinto met een harde bal richting middenveld. Dogo-Moro kopt de bal weg. Brycht heeft problemen om de bal te vangen. Brycht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneşdoğan. Colletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colletti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brycht springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pereira speelt de bal door. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard passt de bal in één keer door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Gupffert de bal. Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pereira zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pereira naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Ferroni Marciano met een sublieme pass. Gupffert rent richting de bal. Gupffert passt de bal in één keer door. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Miquel is nu in balbezit. Miquel geeft een hoge lob. Ülkü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tunaboyu de bal. Tunaboyu schiet op doel. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - KIRIKKALE SK 0:1

21e minuut.
Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu passt de bal met de wreef. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... Ferroni Marciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - KIRIKKALE SK 1:1

22e minuut.
Tunaboyu probeert naar een medespeler te passen. Pavillard heeft problemen om de bal te vangen. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Güneşdoğan met een sublieme pass. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü speelt de bal door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gupffert is nu in balbezit. Libuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Libuda passt de bal met de wreef. Brycht rent richting de bal. Brycht schiet op doel. Ferroni Marciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pavillard met een sublieme pass. Ülkü rent richting de bal. Ülkü met een sublieme pass. Klungelig pakt Tunaboyu de bal. Tunaboyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Colletti is nu in balbezit. Pavillard onderschept slim de pass. Pavillard passt de bal zonder na te denken. Ülkü heeft problemen om de bal te vangen. Ülkü geeft een lange en hoge pass. Pinto bokst de bal weg.

37e minuut.
Tunaboyu rent richting de bal. Esnal onderschept slim de pass. Gupffert onderschept slim de pass. Gupffert schiet op doel. Pinto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ocipka de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft een hoge lob. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... Ferroni Marciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - KIRIKKALE SK 2:1

43e minuut.
Miquel controleert de bal met de borst. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro met een sublieme pass. Klungelig pakt Brycht de bal. Brycht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 49%, KIRIKKALE SK 51%.
ELMAS - KIRIKKALE SK 2:1

46e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brycht de bal. Brycht passt de bal in één keer door. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferroni Marciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Brycht kopt de bal weg. Daar is Güneşdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletti probeert naar een medespeler te passen. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Esnal controleert de bal met de borst. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert passt de bal zonder na te denken. De Santis rent richting de bal. De Santis geeft een lange en hoge pass. Pinto bokst de bal weg. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Libuda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tunaboyu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tunaboyu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Martyniuk onderschept slim de pass. Martyniuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Esnal de bal. Gupffert rent richting de bal. Gupffert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ülkü geeft de bal voor. Tunaboyu kan de bal niet met de borst controleren. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. Esnal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELMAS - KIRIKKALE SK 2:2

70e minuut.
Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal zonder na te denken. Dogo-Moro probeert naar een medespeler te passen. Brycht rent richting de bal. Brycht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Franczak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Santis met de inworp. Gupffert met een sublieme pass. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brycht draait met de bal, schiet en ... Franczak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belu neemt de hoekschop. Dogo-Moro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Miquel geeft de bal voor. Brycht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ülkü speelt de bal door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tunaboyu passt de bal met de wreef. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert onderschept slim de pass. Gupffert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pinto trapt de bal weg van het doel. Dogo-Moro kopt de bal weg. Brycht rent richting de bal. Brycht draait met de bal, schiet en ... Franczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - KIRIKKALE SK 3:2

79e minuut.
Pavillard heeft problemen om de bal te vangen. Dogo-Moro rent richting de bal. Pavillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavillard krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Brycht probeert de bal met de borst te controleren. Brycht probeert naar een medespeler te passen. Miquel is nu in balbezit. Dogo-Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Dogo-Moro schiet op doel. Ferroni Marciano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ELMAS - KIRIKKALE SK 4:2

84e minuut.
Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro passt de bal in één keer door. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht draait met de bal, schiet en ... Franczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ferroni Marciano probeert naar een medespeler te passen. Pavillard kopt de bal weg. Ülkü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tunaboyu de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. Pinto bokst de bal weg.

88e minuut.
Colletti onderschept slim de pass. Colletti probeert naar een medespeler te passen. Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro onderschept slim de pass. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELMAS 50%, KIRIKKALE SK 50%.
ELMAS - KIRIKKALE SK 4:2