Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: mcmett Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3932
mcmett sahspor
11 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


14e minuut.
Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mule is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quang Long neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vladovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 1:0

16e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Vladovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 2:0

17e minuut.
Bulatov passt de bal in één keer door. Ossa rent richting de bal. Ossa speelt de bal door. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vladovič speelt de bal door. Szczodrowski kopt de bal weg. Mule is nu in balbezit. Mule geeft een lange en hoge pass. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Vladovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 35%, sahspor 65%.
mcmett - sahspor 2:0

47e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski geeft een lange en hoge pass. Quang Long krijgt zijn hoofd ertegen. Vladovič bokst de bal weg.

53e minuut.
Buyle met een sublieme pass. Mule geeft een hoge lob. Moise probeert de bal met de borst te controleren. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 3:0

56e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo passt de bal met de wreef. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 4:0

67e minuut.
Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov passt de bal met de wreef. Demli is nu in balbezit. Demli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rupp met een sublieme pass. Reguła is nu in balbezit. Reguła speelt de bal door. Rupp rent richting de bal. Rupp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schuh probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Demli probeert naar een medespeler te passen. Francelino rent richting de bal. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buyle geeft de bal voor. Mule kopt de bal weg. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 5:0

78e minuut.
Bognár is nu in balbezit. Rapisardo onderschept slim de pass. Rapisardo speelt de bal door. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino is nu in balbezit. Villanueva begaat een overtreding. Villanueva krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski speelt de bal door. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule geeft de bal voor. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Vladovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - sahspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 45%, sahspor 55%.
mcmett - sahspor 6:0