Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.03
  • Stadion: FİKRET KARABUDAK
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22281
KIRIKKALE SK usta
451 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
De Santis passt de bal zonder na te denken. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov rent richting de bal. Gekov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ocipka probeert naar een medespeler te passen. Matteotti is nu in balbezit. Gupffert onderschept slim de pass. Gupffert haalt uit met een fantastische trap. Bergmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - usta 1:0

16e minuut.
İkizler rent richting de bal. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez speelt de bal door. Ses rent richting de bal. Ses haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano bokst de bal weg.

31e minuut.
Ses rent richting de bal. Çim is nu in balbezit. Gekov is nu in balbezit. Ses rent richting de bal. Ses haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocipka heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KIRIKKALE SK - usta 1:1

41e minuut.
Gekov passt de bal zonder na te denken. Ses is nu in balbezit. Çim is nu in balbezit. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
İlhan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhan geeft de bal voor. Gekov kopt de bal weg. Çim is nu in balbezit. Çim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 51%, usta 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIRIKKALE SK - usta 1:1

50e minuut.
Ocipka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Matteotti met de inworp. Gekov geeft de bal voor. Ses krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ertelemez geeft een hoge lob. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov passt de bal met de wreef. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Matteotti met de inworp. Ertelemez met een sublieme pass. Ses rent richting de bal. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - usta 1:2

67e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan geeft een lange en hoge pass. Matteotti kopt de bal weg. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De Santis geeft een lange en hoge pass. Ertelemez kopt de bal weg. Klungelig pakt Matteotti de bal. Gupffert rent richting de bal. Gupffert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bergmann met een harde bal richting middenveld. Ertelemez speelt de bal door. Gekov rent richting de bal. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ertelemez met de inworp. Ses rent richting de bal. Çim rent richting de bal. Çim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ses speelt de bal door. Çim is nu in balbezit. Çim passt de bal met de wreef. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - usta 1:3

79e minuut.
Ocipka speelt de bal door. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler probeert naar een medespeler te passen. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü geeft een hoge lob. Bergmann bokst de bal weg.

82e minuut.
Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov speelt de bal door. Ses rent richting de bal. Ses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ertelemez speelt de bal door. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekov passt de bal zonder na te denken. Ses rent richting de bal. Ses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 53%, usta 47%.
KIRIKKALE SK - usta 1:3