Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neşet Ertaş SK Beware
zorlu 3 Tactiek fly
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten formidable
average Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Grijalva probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Makowiecki maakt een afschuwelijke overtreding. Camacho Quesada raakt geblesseerd tijdens het duel. Marek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Plisnić speelt de bal door. Grijalva rent richting de bal. Grijalva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Marek probeert naar een medespeler te passen. Grijalva rent richting de bal. Grijalva passt de bal met de wreef. Camacho Quesada is nu in balbezit. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hocalar kopt de bal weg. Marek speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva draait met de bal, schiet en ... İnönü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümer onderschept slim de pass. Silbermann onderschept slim de pass. Silbermann geeft een hoge lob. Grijalva springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Zillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amelli onderschept slim de pass. Kırşehirli onderschept slim de pass. Kırşehirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Beware 1:0

20e minuut.
Sárossy rent richting de bal. Sárossy probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neşet Ertaş SK - Beware 1:1

36e minuut.
Camacho Quesada rent richting de bal. Gatner verovert de bal door een tackle van achteren. Gatner geeft de bal voor. Ketels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kırşehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirli passt de bal met de wreef. Marek met een sublieme pass. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 66%, Beware 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neşet Ertaş SK - Beware 1:1

46e minuut.
Plisnić passt de bal met de wreef. Silbermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermann probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Silbermann de bal. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada probeert naar een medespeler te passen. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Narea komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Sárossy rent richting de bal. Sárossy met een sublieme pass. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Teodosiu is nu in balbezit. Narea onderschept slim de pass. Narea speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva draait met de bal, schiet en ... Pintea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gatner probeert naar een medespeler te passen. Silbermann is nu in balbezit. Silbermann probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pyatov verovert de bal door een tackle van achteren. Pyatov passt de bal met de wreef. Grijalva met een sublieme pass. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zillman rent richting de bal. Zillman met een sublieme pass. Ketels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels geeft een hoge lob. Kırşehirli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrystiański komt het veld opgelopen. Zanatti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gatner geeft de bal voor. Zillman rent richting de bal. Narea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki passt de bal in één keer door. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel. Orzeszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neşet Ertaş SK - Beware 2:1

68e minuut.
Camacho Quesada is nu in balbezit. Kırşehirli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho Quesada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plisnić met een snel genomen vrije trap. Camacho Quesada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahum komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketels passt de bal met de wreef. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Orzeszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Ülker komt het veld opgelopen. Zanatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy schiet op doel. Pintea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İnönü onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva passt de bal in één keer door. Ülker is nu in balbezit. Ülker draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neşet Ertaş SK - Beware 2:2

90e minuut.
Ketels geeft de bal voor. Kırşehirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kırşehirli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kırşehirli neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neşet Ertaş SK 56%, Beware 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neşet Ertaş SK - Beware 2:2