Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12633
kms Lacivert Sarı
cemil Tactiek 4-5-1
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 49.7
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


11e minuut.
Volkaner is nu in balbezit. Cwojdziński onderschept slim de pass. Kiidjärv begaat een overtreding. Kiidjärv krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Muskała is nu in balbezit. Karatziobalis speelt de bal door. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Ciliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński met een sublieme pass. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. Ciliberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 1:0

26e minuut.
Puig geeft een lange en hoge pass. Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 2:0

29e minuut.
Volkaner passt de bal in één keer door. Szita is nu in balbezit. Szita met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt Topcia de bal. Berenguel del Río probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi met een sublieme pass. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... Ciliberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Palata rent richting de bal. Palata passt de bal zonder na te denken. Bartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartík geeft een lange en hoge pass. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Karatziobalis rent richting de bal. Palata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karatziobalis raakt geblesseerd tijdens het duel. Karatziobalis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cwojdziński kopt de bal weg. Szita met een sublieme pass. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Imrik rent richting de bal. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 35%, Lacivert Sarı 65%.
kms - Lacivert Sarı 3:0

51e minuut.
Imrik rent richting de bal. Przerywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Szita rent richting de bal. Szita met een sublieme pass. Przerywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 4:0

59e minuut.
Szita passt de bal met de wreef. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerywacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rákóczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cwojdziński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ciliberto bokst de bal weg. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Ciliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 5:0

71e minuut.
Karatziobalis passt de bal in één keer door. Szita rent richting de bal. Szita passt de bal met de wreef. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 6:0

73e minuut.
Songin is nu in balbezit. Devuyst probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Ciliberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 7:0

78e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Ciliberto speelt de bal door. Karatziobalis kopt de bal weg. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Lacivert Sarı 8:0

85e minuut.
Szita rent richting de bal. Szita passt de bal met de wreef. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn met een sublieme pass. Karatziobalis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 32%, Lacivert Sarı 68%.
kms - Lacivert Sarı 8:0