Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor FC GÜZELCE KÖYÜ
eyopp Tactiek 43120
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


18e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik begaat een overtreding. Antipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazaev met een snel genomen vrije trap. Antipa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dąbiewicz passt de bal met de wreef. Negreiros rent richting de bal. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Gilanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - FC GÜZELCE KÖYÜ 0:1

30e minuut.
Xudaverdiyev is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościewicz onderschept slim de pass. Gościewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karabín passt de bal in één keer door. Enüstün rent richting de bal. Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruminkiewicz. Ruminkiewicz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz met de inworp. da Bilha Silva met een sublieme pass. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Enüstün rent richting de bal. Enüstün passt de bal in één keer door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şemşikspor - FC GÜZELCE KÖYÜ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 59%, FC GÜZELCE KÖYÜ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şemşikspor - FC GÜZELCE KÖYÜ 1:1

46e minuut.
Yüce komt het veld opgelopen. Ascione komt het veld opgelopen.

53e minuut.
da Bilha Silva probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz speelt de bal door. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Bilha Silva rent richting de bal. da Bilha Silva speelt de bal door. Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościewicz draait met de bal, schiet en ... Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antipa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yüce met een snel genomen vrije trap. Antipa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ascione met een sublieme pass. Erkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ćuk de bal. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Enüstün passt de bal met de wreef. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbiewicz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peña is nu in balbezit. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Paliga rent richting de bal. Paliga geeft een lange en hoge pass. Gościewicz kopt de bal weg. Xudaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Ascione bokst de bal weg. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 58%, FC GÜZELCE KÖYÜ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şemşikspor - FC GÜZELCE KÖYÜ 1:1