Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzurumspor BAŞAKŞEHİR
433 Tactiek ST
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 52.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Galego geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burçak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bölling is nu in balbezit. Bölling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deleanu probeert naar een medespeler te passen. Galego probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Trondsen probeert naar een medespeler te passen. Dobrilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakas. Zakas krijgt een gele kaart. Dobrilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chendicelean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrilă schiet op doel. Habelski bokst de bal weg.

10e minuut.
İskele geeft een hoge lob. Herrera geeft een lange en hoge pass. Jarva is nu in balbezit. Jarva haalt uit met een fantastische trap. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Skwara met een sublieme pass. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu geeft de bal voor. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Silveira Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares speelt de bal door. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 0:1

27e minuut.
Skoneczny speelt de bal door. Burçak is nu in balbezit. Burçak probeert naar een medespeler te passen. Bölling rent richting de bal. Bölling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Trondsen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Skwara passt de bal met de wreef. Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burçak passt de bal in één keer door. Bölling rent richting de bal. Bölling draait met de bal, schiet en ... Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dobrilă rent richting de bal. Trondsen geeft een hoge lob. Silveira Tavares kopt de bal weg. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Csörgő met de inworp. Jarva is nu in balbezit. Jarva draait met de bal, schiet en ... Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 40%, BAŞAKŞEHİR 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 1:1

57e minuut.
Galego geeft een hoge lob. Inworp. Burçak met een snelle inworp. Skwara geeft een lange en hoge pass. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jarva is nu in balbezit. Sapek is nu in balbezit. Skwara speelt de bal door. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chendicelean is nu in balbezit. Skoneczny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chendicelean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chendicelean met een snel genomen vrije trap. Brouard heeft problemen om de bal te vangen. Sapek is nu in balbezit. Dobrilă onderschept slim de pass. Dobrilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 1:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burçak met de inworp. Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bölling rent richting de bal. Bölling schiet op doel. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő met een sublieme pass. Jarva is nu in balbezit. Jarva haalt uit met een fantastische trap. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 2:2

81e minuut.
İskele geeft de bal voor. Daar is Niejadlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 35%, BAŞAKŞEHİR 65%.
Erzurumspor - BAŞAKŞEHİR 3:2