Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: Deniz Spor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20006
Deniz Spor teknik
4-4-2 Tactiek k9k9
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 59
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Lokmacıoğlu rent richting de bal. Lokmacıoğlu passt de bal in één keer door. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko schiet op doel. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - teknik 1:0

5e minuut.
Rafalovich met een sublieme pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz passt de bal met de wreef. Dogliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogliani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gilewicz de bal. Akdaş met een sublieme pass. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Dogliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogliani passt de bal in één keer door. Garczarczyk met een sublieme pass. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hùng Dũng passt de bal in één keer door. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalovich speelt de bal door. Dogliani rent richting de bal. Dogliani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Russotto kopt de bal weg. Rafalovich geeft de bal voor. Gilewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deniz Spor - teknik 1:1

14e minuut.
Akdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Akdaş geeft een hoge lob. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki onderschept slim de pass. Wojnicki schiet op doel. Puerta bokst de bal weg.

15e minuut.
Além geeft een hoge lob. Akdaş kopt de bal weg. Garczarczyk met een sublieme pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Garczarczyk met de inworp. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz passt de bal zonder na te denken. Dogliani rent richting de bal. Dogliani haalt uit met een fantastische trap. Tender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hùng Dũng speelt de bal door. Klungelig pakt Rafalovich de bal. Rafalovich probeert naar een medespeler te passen. Dogliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogliani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Herák is nu in balbezit. Herák geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. Puerta bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Zec is nu in balbezit. Zec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rafalovich kopt de bal weg. Daar is Dogliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogliani onderschept slim de pass. Dogliani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson speelt de bal door. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - teknik 1:2

43e minuut.
Russotto onderschept slim de pass. Russotto geeft een hoge lob. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. Puerta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 54%, teknik 46%.
Deniz Spor - teknik 1:2

46e minuut.
Gilewicz passt de bal in één keer door. Rafalovich is nu in balbezit. Rafalovich passt de bal zonder na te denken. Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk haalt uit met een fantastische trap. Tender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - teknik 1:3

57e minuut.
Hùng Dũng rent richting de bal. Hùng Dũng passt de bal in één keer door. Dogliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - teknik 1:4

71e minuut.
Dogliani kan de bal niet met de borst controleren. Önal geeft de bal voor. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - teknik 2:4

74e minuut.
Russotto is nu in balbezit. Garczarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Garczarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Dogliani de bal. Dogliani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Önal geeft de bal voor. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarlósi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hùng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garczarczyk de bal. Garczarczyk met een sublieme pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rafalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Russotto onderschept slim de pass. Gilewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Gilewicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Garczarczyk rent richting de bal. Lokmacıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garczarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Além zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gilewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Tender bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 60%, teknik 40%.
Deniz Spor - teknik 2:4