Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR KuPoN SK
3.LİG Tactiek kuponn
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Farmakopoulos geeft een hoge lob. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Falsoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Star onderschept slim de pass. Star speelt de bal door. Guimarães rent richting de bal. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 0:1

20e minuut.
Farfán verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán geeft de bal voor. Guimarães kopt de bal weg. Star controleert de bal met de borst. Star schiet op doel. Abdulahmanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Star bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebuzzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Star raakt geblesseerd tijdens het duel. Guimarães zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 0:2

22e minuut.
Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk geeft een hoge lob. Farfán probeert de bal aan de voet te houden. Dawud is nu in balbezit. Dawud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:2

26e minuut.
Dawud is nu in balbezit. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos passt de bal zonder na te denken. Dawud rent richting de bal. Dawud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Villalobos geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dawud stond buitenspel. Coquart neemt vlug de vrije trap. Star rent richting de bal. Star haalt uit met een fantastische trap. Abdulahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pirilau met een sublieme pass. Rebuzzi rent richting de bal. Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:3

42e minuut.
Barthels probeert naar een medespeler te passen. Irimescu speelt de bal door. Rebuzzi rent richting de bal. Guimarães onderschept slim de pass. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 60%, KuPoN SK 40%.
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:3

52e minuut.
Farmakopoulos speelt de bal door. Irimescu geeft een lange en hoge pass. Star is nu in balbezit. Star draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:4

72e minuut.
Kun passt de bal met de wreef. Irimescu rent richting de bal. Irimescu passt de bal zonder na te denken. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Star is nu in balbezit. Star passt de bal in één keer door. Ravanello probeert naar een medespeler te passen. Guimarães rent richting de bal. Guimarães haalt uit met een fantastische trap. Abdulahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Yoğun rent richting de bal. Sessizer onderschept slim de pass. Farfán begaat een overtreding. Farfán krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sessizer stond buitenspel. Farfán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 49%, KuPoN SK 51%.
B.B ERZURUMSPOR - KuPoN SK 1:5