Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor CASPER FATHER
442 + Tactiek fthr
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 41.4
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Papapostolou is nu in balbezit. Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Tarasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 1:0

4e minuut.
Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żabski speelt de bal door. Retter speelt de bal door. Lawrie rent richting de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 2:0

7e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Daar is Hénon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lobera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lawrie krijgt zijn hoofd ertegen. Tarasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Banguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha schiet op doel. Banguero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 3:0

12e minuut.
Retter met de inworp. Lobera speelt de bal door. Retter speelt de bal door. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lobera passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal zonder na te denken. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Tarasiewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Wilson met een sublieme pass. Retter rent richting de bal. Retter passt de bal met de wreef. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lawrie verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrie passt de bal met de wreef. Skafarek is nu in balbezit. Pardilha onderschept slim de pass. Pardilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Żabski passt de bal in één keer door. Lobera rent richting de bal. Lobera passt de bal zonder na te denken. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pardilha kopt de bal weg. Daar is Papapostolou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. Tarasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 4:0

42e minuut.
Lobera passt de bal in één keer door. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie speelt de bal door. Pardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 23%, CASPER FATHER 77%.
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 4:0

64e minuut.
Lawrie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papapostolou. Lawrie raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lawrie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tarasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 5:0

66e minuut.
Türkbay speelt de bal door. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hénon is nu in balbezit. Lawrie onderschept slim de pass. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tarasiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banguero probeert de bal aan de voet te houden. Tarasiewicz bokst de bal weg. Banguero is nu in balbezit. Pardilha verovert de bal door een tackle van achteren. Pardilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 6:0

73e minuut.
Tibi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çamdeviren de bal. Çamdeviren passt de bal zonder na te denken. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilson rent richting de bal. Wilson geeft een lange en hoge pass. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 7:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobera met een snelle inworp. Retter met een sublieme pass. Wilson geeft de bal voor. Lawrie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papapostolou verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 20%, CASPER FATHER 80%.
Adana Demir Spor - CASPER FATHER 8:0