Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzurumspor teknik
433 Tactiek k9k9
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara geeft een lange en hoge pass. Jarva is nu in balbezit. Jarva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rafalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalovich passt de bal in één keer door. Garczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert schiet op doel. Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stan is nu in balbezit. Bölling onderschept slim de pass. Bölling met een sublieme pass. Jarva rent richting de bal. Jarva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - teknik 1:0

9e minuut.
Zec met een sublieme pass. Skwara is nu in balbezit. Skwara geeft de bal voor. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling draait met de bal, schiet en ... Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Damat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Csörgő de bal. Rafalovich met een sublieme pass. Bajzert rent richting de bal. Bajzert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skwara kopt de bal weg. Bölling rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zec. Zec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 44%, teknik 56%.
Erzurumspor - teknik 1:0

46e minuut.
Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz passt de bal zonder na te denken. Rafalovich is nu in balbezit. Rafalovich geeft een lange en hoge pass. Bajzert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erzurumspor - teknik 1:1

64e minuut.
Garczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garczarczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilewicz de bal. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Csörgő rent richting de bal. Além rent richting de bal. Csörgő onderschept slim de pass. Csörgő geeft een lange en hoge pass. Zec controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Skwara de bal. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi geeft een hoge lob. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... Habelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - teknik 1:2

85e minuut.
Hùng Dũng met een snelle inworp. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Garczarczyk de bal. Garczarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Skoneczny geeft de bal voor. Além bereikt de bal nog maar net als eerste. Além geeft een hoge lob. Bölling is nu in balbezit. Bölling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 52%, teknik 48%.
Erzurumspor - teknik 1:2