Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR CASPER FATHER
3.LİG Tactiek fthr
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


6e minuut.
Hénon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyad is nu in balbezit. Farmakopoulos onderschept slim de pass. Farmakopoulos geeft een hoge lob. Dawud krijgt zijn hoofd ertegen. Tarasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wewiórski met een sublieme pass. Farmakopoulos rent richting de bal. Farmakopoulos met een sublieme pass. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos verovert de bal door een tackle van achteren. Dávalos passt de bal zonder na te denken. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 39%, CASPER FATHER 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 0:0

48e minuut.
Dávalos met een sublieme pass. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski rent richting de bal. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel. Tarasiewicz bokst de bal weg. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 1:0

58e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Hénon is nu in balbezit. Farmakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel. Tarasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 2:0

60e minuut.
Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski geeft een hoge lob. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 3:0

67e minuut.
Dávalos rent richting de bal. Dávalos passt de bal in één keer door. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 29%, CASPER FATHER 71%.
B.B ERZURUMSPOR - CASPER FATHER 4:0