Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: KuPoN SK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7999
KuPoN SK Adana Demir Spor
kuponn Tactiek 442 +
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barthels is nu in balbezit. Tarcsay verovert de bal door een tackle van achteren. Tarcsay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Żabski passt de bal in één keer door. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson passt de bal in één keer door. Lawrie rent richting de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Wilson rent richting de bal. Al Jahouri maakt een afschuwelijke overtreding. Wilson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żabski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lawrie krijgt zijn hoofd ertegen. Falsoni bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. Lawrie springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lobera passt de bal zonder na te denken. Lawrie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yoğun. Lawrie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lawrie kan niet meer verder spelen. Arghezi komt het veld opgelopen. Retter wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Coquart de bal. Tarcsay begaat een overtreding. Coquart raakt geblesseerd tijdens het duel. Irimescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Star bereikt de bal nog maar net als eerste. Star draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lobera probeert naar een medespeler te passen. Ravanello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irimescu met een sublieme pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 56%, Adana Demir Spor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KuPoN SK - Adana Demir Spor 0:0

55e minuut.
Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski speelt de bal door. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Farfán geeft een lange en hoge pass. Barthels speelt de bal door. Neider is nu in balbezit. Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Guimarães schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Lobera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobera geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KuPoN SK - Adana Demir Spor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuPoN SK 47%, Adana Demir Spor 53%.
KuPoN SK - Adana Demir Spor 0:1