Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAŞAKŞEHİR Lacivert Sarı
ST Tactiek 4-5-1
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer geeft een hoge lob. Hogg met een sublieme pass. Daar is Chendicelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chendicelean draait met de bal, schiet en ... Ciliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Deleanu geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal met de wreef. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chendicelean speelt de bal door. Vega met een sublieme pass. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Ciliberto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - Lacivert Sarı 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAŞAKŞEHİR 32%, Lacivert Sarı 68%.
BAŞAKŞEHİR - Lacivert Sarı 1:0

48e minuut.
Niejadlik geeft een hoge lob. Chendicelean kopt de bal weg. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - Lacivert Sarı 2:0

54e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega met de inworp. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciliberto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zwierz kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Vega geeft een lange en hoge pass. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. Ciliberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAŞAKŞEHİR 58%, Lacivert Sarı 42%.
BAŞAKŞEHİR - Lacivert Sarı 2:0