Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzurumspor kms
433 Tactiek cemil
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Floriano trapt de bal weg van het doel. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn geeft een hoge lob. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Brouard onderschept slim de pass. Brouard probeert naar een medespeler te passen. Jarva is nu in balbezit. Jarva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Sapek passt de bal in één keer door. Bölling is nu in balbezit. Bölling schiet op doel. Floriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Rákóczi met een snelle inworp. Szita probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imrik is nu in balbezit. Skoneczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skoneczny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft de bal voor. Zakas kopt de bal weg. Pawliszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pawliszyn geeft de bal voor. Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn geeft een hoge lob. Imrik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn speelt de bal door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - kms 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 55%, kms 45%.
Erzurumspor - kms 0:1

50e minuut.
Muskała onderschept slim de pass. Muskała probeert naar een medespeler te passen. Puig met een sublieme pass. Pawliszyn speelt de bal door. Cwojdziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - kms 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rákóczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... Damat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Skoneczny speelt de bal door. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi geeft een hoge lob. Cwojdziński kopt de bal weg. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - kms 0:3

87e minuut.
Habelski geeft de bal voor. Inworp. Pawliszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Skwara kan de bal niet met de borst controleren. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita geeft een hoge lob. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi passt de bal zonder na te denken. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Habelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakas probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzurumspor - kms 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzurumspor 56%, kms 44%.
Erzurumspor - kms 0:4