Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GÜZELCE KÖYÜ KuPoN SK
43120 Tactiek kuponn
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gościewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. da Bilha Silva met een snel genomen vrije trap. Farfán probeert de bal met de borst te controleren. Papi is nu in balbezit. Papi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gościewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart passt de bal zonder na te denken. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ćuk kopt de bal weg. Barthels rent richting de bal. Met opzet legt Paliga zijn tegenspeler op de grond. Paliga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GÜZELCE KÖYÜ 44%, KuPoN SK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GÜZELCE KÖYÜ - KuPoN SK 0:0

58e minuut.
Ruminkiewicz geeft een lange en hoge pass. Yoğun is nu in balbezit. Gościewicz onderschept slim de pass. Papi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papi draait met de bal, schiet en ... Falsoni bokst de bal weg. Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GÜZELCE KÖYÜ - KuPoN SK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GÜZELCE KÖYÜ 58%, KuPoN SK 42%.
FC GÜZELCE KÖYÜ - KuPoN SK 1:0