Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor B.B ERZURUMSPOR
eyopp Tactiek 3.LİG
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Antipa rent richting de bal. Jakubczyk begaat een overtreding. Antipa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bazaev met een snel genomen vrije trap. Antipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Abdulahmanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sessizer is nu in balbezit. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev begaat een overtreding. Bazaev krijgt een gele kaart. Farmakopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalobos met een snel genomen vrije trap. Dawud springt en kopt de bal. Gilanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 0:1

27e minuut.
Pirilau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monego de bal. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud onderschept slim de pass. Dawud haalt uit met een fantastische trap. Gilanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sessizer rent richting de bal. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 52%, B.B ERZURUMSPOR 48%.
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 0:2

46e minuut.
Yüce komt het veld opgelopen. Ascione komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski speelt de bal door. Dawud is nu in balbezit. Dawud draait met de bal, schiet en ... Ascione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pirilau kopt de bal weg. Yüce heeft problemen om de bal te vangen. Farmakopoulos speelt de bal door. Dawud is nu in balbezit. Dawud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Coma geeft een hoge lob. Dávalos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Antipa is nu in balbezit. Antipa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Yüce is nu in balbezit. Wewiórski probeert naar een medespeler te passen. Farmakopoulos is nu in balbezit. Farmakopoulos geeft de bal voor. Sessizer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wewiórski speelt de bal door. Dávalos heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos geeft de bal voor. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawud schiet op doel. Ascione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos met een sublieme pass. Dávalos rent richting de bal. Dávalos haalt uit met een fantastische trap. Ascione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 0:3

76e minuut.
Wewiórski passt de bal met de wreef. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos met een sublieme pass. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karabín heeft problemen om de bal te vangen. Dávalos probeert naar een medespeler te passen. Farmakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Dawud is nu in balbezit. Dawud draait met de bal, schiet en ... Ascione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Enüstün is nu in balbezit. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 55%, B.B ERZURUMSPOR 45%.
şemşikspor - B.B ERZURUMSPOR 1:3