Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: CASPER FATHER
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30190
CASPER FATHER teknik
fthr Tactiek k9k9
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Janatka is nu in balbezit. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - teknik 0:1

10e minuut.
Stan geeft een lange en hoge pass. Papapostolou rent richting de bal. Papapostolou geeft een lange en hoge pass. Gilewicz rent richting de bal. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Tarasiewicz bokst de bal weg.

12e minuut.
Hùng Dũng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich probeert naar een medespeler te passen. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nakao rent richting de bal. Daar is Garczarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - teknik 0:2

33e minuut.
Gilewicz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hùng Dũng neemt de hoekschop. Bajzert maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - teknik 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 84%, teknik 16%.
CASPER FATHER - teknik 0:3

51e minuut.
Garczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Rafalovich is nu in balbezit. Janatka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janatka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Banguero geeft een lange en hoge pass. Tibi is nu in balbezit. Nakao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakao krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hùng Dũng met een snelle inworp. Rafalovich heeft problemen om de bal te vangen. Rafalovich geeft een lange en hoge pass. Gilewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarasiewicz bokst de bal weg. Janatka speelt de bal door. Daar is Tarasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi geeft een hoge lob. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - teknik 0:4

74e minuut.
Hùng Dũng met de inworp. Rafalovich met een sublieme pass. Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk haalt uit met een fantastische trap. Gilewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASPER FATHER - teknik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASPER FATHER 71%, teknik 29%.
CASPER FATHER - teknik 0:5