Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30091
kms BAŞAKŞEHİR
cemil Tactiek ST
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Szita rent richting de bal. Szita passt de bal in één keer door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - BAŞAKŞEHİR 1:0

8e minuut.
Imrik passt de bal met de wreef. Cwojdziński is nu in balbezit. Met opzet legt Trondsen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Trondsen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trondsen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cwojdziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szita met een snel genomen vrije trap. Imrik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Orlov passt de bal in één keer door. Puig bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean verovert de bal door een tackle van achteren. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. Floriano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Imrik geeft een lange en hoge pass. Galego probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - BAŞAKŞEHİR 2:0

31e minuut.
Puig passt de bal in één keer door. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn met een sublieme pass. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szita geeft de bal voor. Cwojdziński is nu in balbezit. Orlov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orlov krijgt een gele kaart. Cwojdziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Imrik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - BAŞAKŞEHİR 3:0

40e minuut.
Szita probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik onderschept slim de pass. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 39%, BAŞAKŞEHİR 61%.
kms - BAŞAKŞEHİR 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt İskele de bal. İskele speelt de bal door. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Imrik onderschept slim de pass. Imrik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Szita rent richting de bal. Szita passt de bal met de wreef. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Szita passt de bal zonder na te denken. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi geeft een hoge lob. Cwojdziński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Contreras bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Muskała met een sublieme pass. Szita is nu in balbezit. Szita passt de bal in één keer door. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - BAŞAKŞEHİR 4:0

73e minuut.
Silveira Tavares rent richting de bal. Silveira Tavares speelt de bal door. Hogg speelt de bal door. Daar is Chendicelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chendicelean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 27%, BAŞAKŞEHİR 73%.
kms - BAŞAKŞEHİR 4:0