Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: ERZİNCAN
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3122
YİĞİT DEMİRCİ SPOR eskişehir demirspor
lll Tactiek a
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Margitai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciuchta de bal. Kasztan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasztan krijgt een gele kaart. Ciuchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojciulewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Margitai springt en kopt de bal. Argeşeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kıralmaz kopt de bal weg. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Verdone rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - eskişehir demirspor 0:1

23e minuut.
Castellanos met een sublieme pass. Sciarrino rent richting de bal. Verdone is nu in balbezit. Sciarrino verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Beceren is nu in balbezit. Cackowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beceren raakt geblesseerd tijdens het duel. Beceren neemt de penalty, wat een uithaal! Woyniłłowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - eskişehir demirspor 0:2

25e minuut.
Margitai passt de bal in één keer door. Ciuchta is nu in balbezit. Ekiert onderschept slim de pass. Czerniakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniakowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren met een sublieme pass. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel. Cackowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baines verovert de bal door een tackle van achteren. Baines geeft een hoge lob. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino draait met de bal, schiet en ... Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Castellanos speelt de bal door. Kieruczenko is nu in balbezit. Sciarrino onderschept slim de pass. Sciarrino haalt uit met een fantastische trap. Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Margitai met een sublieme pass. Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski passt de bal in één keer door. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 50%, eskişehir demirspor 50%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - eskişehir demirspor 0:2

50e minuut.
Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta passt de bal zonder na te denken. Margitai rent richting de bal. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu bokst de bal weg.

56e minuut.
Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta passt de bal in één keer door. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekiert heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz speelt de bal door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Perea probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta probeert naar een medespeler te passen. Margitai is nu in balbezit. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Baines met een sublieme pass. Muñoz Cobo rent richting de bal. Muñoz Cobo passt de bal zonder na te denken. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ciuchta kopt de bal weg. Daar is Beceren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniakowski is nu in balbezit. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Margitai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal met de wreef. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kasztan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Beceren passt de bal in één keer door. Cackowski speelt de bal door. Bejbl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beceren rent richting de bal. Beceren geeft een lange en hoge pass. Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 41%, eskişehir demirspor 59%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - eskişehir demirspor 0:2