Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: DEVILMANS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
DEVILMANS Babil United
esas Tactiek Binbeşyüz
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Akıncı met een sublieme pass. Solmaz heeft problemen om de bal te vangen. Balıkesirli rent richting de bal. Solmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Solmaz draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uran is nu in balbezit. López-Cedrón Freije onderschept slim de pass. López-Cedrón Freije schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Babil United 0:1

13e minuut.
Konuşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberkiner passt de bal zonder na te denken. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz schiet op doel. Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Balıkesirli kopt de bal weg. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondăreţ krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kupcewicz onderschept slim de pass. Kupcewicz passt de bal met de wreef. López-Cedrón Freije rent richting de bal. López-Cedrón Freije haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - Babil United 0:2

34e minuut.
Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Göçer is nu in balbezit. Kocot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocot krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Konuşkan is nu in balbezit. Met opzet legt Akıncı zijn tegenspeler op de grond. Akıncı krijgt een gele kaart. Konuşkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Statu komt het veld opgelopen. Filolungo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 64%, Babil United 36%.
DEVILMANS - Babil United 0:2

52e minuut.
Mrkela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akıncı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solmaz rent richting de bal. Solmaz geeft de bal voor. Phúc Duy bokst de bal weg.

61e minuut.
Mrkela geeft een lange en hoge pass. Kupcewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uran. Uran krijgt een gele kaart. Kupcewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupcewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Phúc Duy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uran. Filolungo raakt geblesseerd tijdens het duel. Özkara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz schiet op doel. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Akıncı met een sublieme pass. Kocot is nu in balbezit. Kocot passt de bal zonder na te denken. Altunapa rent richting de bal. Altunapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uran verovert de bal door een tackle van achteren. Uran geeft de bal voor. Ulusoy geeft een hoge lob. Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filolungo haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kupcewicz is nu in balbezit. Kupcewicz geeft een lange en hoge pass. Balıkesirli heeft problemen om de bal te vangen. Solmaz rent richting de bal. Solmaz schiet op doel. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kupcewicz probeert naar een medespeler te passen. Filolungo is nu in balbezit. Filolungo probeert naar een medespeler te passen. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz schiet op doel. Phúc Duy bokst de bal weg.

86e minuut.
Özberkiner geeft een hoge lob. Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filolungo probeert naar een medespeler te passen. Solmaz rent richting de bal. Solmaz draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Balıkesirli is nu in balbezit. Özberkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Özberkiner passt de bal met de wreef. Solmaz rent richting de bal. Solmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 68%, Babil United 32%.
DEVILMANS - Babil United 0:2