Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK eskişehir demirspor
off Tactiek a
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Najeeb schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Muñoz Cobo met een sublieme pass. Sciarrino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pleśniak ... Strafschop! Sciarrino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beceren legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - eskişehir demirspor 0:1

4e minuut.
Hârleşteanu rent richting de bal. Zwierzak is nu in balbezit. Castellanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellanos krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met een snelle inworp. De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Najeeb rent richting de bal. Najeeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babasultan SK - eskişehir demirspor 1:1

27e minuut.
Fernet verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Cobo rent richting de bal. Muñoz Cobo passt de bal in één keer door. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fernet met een snelle inworp. De Coninck is nu in balbezit. De Coninck speelt de bal door. Zwierzak geeft een hoge lob. Hârleşteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Argeşeanu bokst de bal weg.

37e minuut.
Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu geeft de bal voor. Najeeb krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Ochucki de bal onder controle te krijgen. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 38%, eskişehir demirspor 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babasultan SK - eskişehir demirspor 1:1

49e minuut.
De Coninck kopt de bal weg. Fernet is nu in balbezit. Fernet passt de bal met de wreef. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zábojník passt de bal in één keer door. Vivenzi probeert naar een medespeler te passen. Beceren met een sublieme pass. Sciarrino is nu in balbezit. Sciarrino schiet op doel. Babaoğlu bokst de bal weg.

54e minuut.
Baines is nu in balbezit. Baines passt de bal in één keer door. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - eskişehir demirspor 1:2

57e minuut.
Beceren geeft de bal voor. Fernet speelt de bal door. De Coninck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck geeft een lange en hoge pass. Hârleşteanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baines bereikt de bal nog maar net als eerste. Baines draait met de bal, schiet en ... Babaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - eskişehir demirspor 1:3

62e minuut.
Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baines verovert de bal door een tackle van achteren. Baines probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Baines heeft problemen om de bal te vangen. De Coninck rent richting de bal. Baines begaat een overtreding. Baines krijgt een gele kaart. De Coninck raakt geblesseerd tijdens het duel. De Coninck komt bij de bal en schiet. Najeeb maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - eskişehir demirspor 2:3

80e minuut.
Baines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beceren is nu in balbezit. Beceren speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 44%, eskişehir demirspor 56%.
Babasultan SK - eskişehir demirspor 2:3