Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: ege sk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14739
ege sk KOPUZLAR FK
442 Tactiek Hayde uşaklar
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ar geeft de bal voor. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Balkar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:0

3e minuut.
Merto met een sublieme pass. Marcel rent richting de bal. Marcel passt de bal met de wreef. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boruc probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Örümcer neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bartulić de bal. Bartulić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartulić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Örümcer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Örümcer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sönmezateş onderschept slim de pass. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tanttu probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele is nu in balbezit. Hadák begaat een overtreding. Vandekasteele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vandekasteele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu onderschept slim de pass. Paşaoğlu speelt de bal door. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić schiet op doel. Balkar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Barry rent richting de bal. Barry speelt de bal door. Boruc probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bartulić rent richting de bal. Tanttu rent richting de bal. Tanttu met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:1

28e minuut.
Marcel passt de bal in één keer door. Tanttu is nu in balbezit. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Regazzini de bal onder controle te krijgen. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tanttu is nu in balbezit. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Folgueras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:2

40e minuut.
Barry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Örümcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Örümcer passt de bal in één keer door. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ege sk 55%, KOPUZLAR FK 45%.
ege sk - KOPUZLAR FK 1:2

48e minuut.
Sönmezateş passt de bal zonder na te denken. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş onderschept slim de pass. Tektaş geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Barry rent richting de bal. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadák begaat een overtreding. Vandekasteele raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandekasteele komt bij de bal en schiet. Tongun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:3

57e minuut.
Ar geeft een lange en hoge pass. Bartulić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tektaş. Tektaş krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bartulić probeert de bal aan de voet te houden. Tektaş rent richting de bal. Tektaş passt de bal in één keer door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:4

58e minuut.
Bartulić met een sublieme pass. Paşaoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Regazzini de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele schiet op doel. Tongun bokst de bal weg.

61e minuut.
Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić onderschept slim de pass. Sönmezateş rent richting de bal. Bartulić verovert de bal door een tackle van achteren. Bartulić schiet op doel. Balkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vandekasteele controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Regazzini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić verovert de bal door een tackle van achteren. Bartulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Paşaoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini begaat een overtreding. Barry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barry met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Regazzini de bal. Kopaliński speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Tektaş met een snelle inworp. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele passt de bal in één keer door. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Folgueras verovert de bal door een tackle van achteren. Folgueras geeft een lange en hoge pass. Tanttu kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - KOPUZLAR FK 1:5

83e minuut.
Tanttu is nu in balbezit. Tanttu passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hadák de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Örümcer rent richting de bal. Tektaş is nu in balbezit. Örümcer onderschept slim de pass. Bartulić rent richting de bal. Bartulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ege sk 62%, KOPUZLAR FK 38%.
ege sk - KOPUZLAR FK 1:5