Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United FC Trakya
Binbeşyüz Tactiek paf532
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
46 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Kocot is nu in balbezit. Urzúa is nu in balbezit. Urzúa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek schiet op doel. Bademci bokst de bal weg.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sözeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villegas is nu in balbezit. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Urzúa onderschept slim de pass. Urzúa geeft een hoge lob. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Bademci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:1

24e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Greavu de bal. Filolungo rent richting de bal. Filolungo haalt uit met een fantastische trap. Pillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sözeri onderschept slim de pass. Sözeri geeft een lange en hoge pass. Palomares kopt de bal weg. Lup rent richting de bal. Lup draait met de bal, schiet en ... Bademci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Akıncı rent richting de bal. Urzúa onderschept slim de pass. Lup rent richting de bal. Lup geeft een lange en hoge pass. Czwartek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Özkara bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkara geeft een hoge lob. Akıncı kopt de bal weg. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:2

45e minuut.
Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares rent richting de bal. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Bademci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palomares rent richting de bal. Palomares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 64%, FC Trakya 36%.
Babil United - FC Trakya 0:3

46e minuut.
Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup passt de bal in één keer door. Pilip heeft problemen om de bal te vangen. Solmaz is nu in balbezit. Solmaz haalt uit met een fantastische trap. Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López-Cedrón Freije komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Palomares probeert naar een medespeler te passen. Glaros verovert de bal door een tackle van achteren. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:4

53e minuut.
Glaros is nu in balbezit. Palomares onderschept slim de pass. Palomares kan de bal niet met de borst controleren. Palomares draait met de bal, schiet en ... Bademci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pilip probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor López-Cedrón Freije. Goede buitenspelval van de verdediging. Greavu neemt vlug de vrije trap. Czwartek rent richting de bal. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Bademci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lup rent richting de bal. Lup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:5

71e minuut.
Sözeri probeert naar een medespeler te passen. Villegas speelt de bal door. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Bademci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:6

76e minuut.
Daar is Palomares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözeri is nu in balbezit. Klungelig pakt Sözeri de bal. Sözeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Urzúa met een snelle inworp. Palomares probeert naar een medespeler te passen. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel. Bademci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - FC Trakya 0:7

84e minuut.
Palomares passt de bal zonder na te denken. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Czwartek de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Kupcewicz de bal. Kupcewicz passt de bal zonder na te denken. López-Cedrón Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. López-Cedrón Freije haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 63%, FC Trakya 37%.
Babil United - FC Trakya 0:7