Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: ERZİNCAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3538
YİĞİT DEMİRCİ SPOR Babasultan SK
lll Tactiek off
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Najeeb kopt de bal weg. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal met de wreef. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Babasultan SK 0:1

5e minuut.
Zábojník is nu in balbezit. Vivenzi met een sublieme pass. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Szut speelt de bal door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal met de wreef. Szeliga rent richting de bal. Szeliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Perea de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea begaat een overtreding. Perea krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut met een sublieme pass. Daar is Czerniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Babasultan SK 1:1

36e minuut.
De Coninck met een sublieme pass. Zwierzak rent richting de bal. Bejbl maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bejbl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Szeliga passt de bal in één keer door. Verdone onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zwierzak zal de hoekschop nemen. Szeliga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 71%, Babasultan SK 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Babasultan SK 1:1

48e minuut.
Michalikowski geeft een hoge lob. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Babasultan SK 2:1

55e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak passt de bal in één keer door. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Michalikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Czerniakowski passt de bal zonder na te denken. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta geeft de bal voor. Margitai is nu in balbezit. Margitai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Babaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Margitai neemt de hoekschop. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchta schiet op doel. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De Coninck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Coninck passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. Najeeb springt en kopt de bal. Paal!

67e minuut.
Cackowski geeft de bal voor. Inworp. Del Piero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Coninck geeft een hoge lob. Najeeb maakt een snoekduik en kopt de bal. Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta geeft een hoge lob. Rosales is nu in balbezit. Margitai verovert de bal door een tackle van achteren. Margitai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak passt de bal in één keer door. Najeeb is nu in balbezit. Najeeb draait met de bal, schiet en ... Woyniłłowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİT DEMİRCİ SPOR 63%, Babasultan SK 37%.
YİĞİT DEMİRCİ SPOR - Babasultan SK 2:1