Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eskişehir demirspor Despacitos
a Tactiek agresivve
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotanzi kan de bal niet met de borst controleren. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos schiet op doel. Michelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Ionele de bal. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos speelt de bal door. Beceren is nu in balbezit. Beceren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft een hoge lob. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel. Michelet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 2:0

11e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Ekiert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sopârlă. Sopârlă krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Viera is nu in balbezit. Ochucki begaat een overtreding. Viera raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Viera schiet op doel. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 2:1

26e minuut.
Beceren rent richting de bal. Baines rent richting de bal. Sansalvadore begaat een overtreding. Sansalvadore krijgt een gele kaart. Baines raakt geblesseerd tijdens het duel. Eeckhout zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Michelet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 3:1

29e minuut.
Baines bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvadore onderschept slim de pass. Sansalvadore geeft een hoge lob. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beceren is nu in balbezit. Beceren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 4:1

40e minuut.
Castellanos kopt de bal weg. Duy Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren onderschept slim de pass. Beceren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kasztan verovert de bal door een tackle van achteren. Cosini kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viera krijgt zijn hoofd ertegen. Argeşeanu bokst de bal weg.

43e minuut.
Genda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda geeft een hoge lob. Viera kopt de bal weg. Cosini heeft problemen om de bal te vangen. Cosini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Castellanos onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Ionele ... Strafschop! Castellanos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rotanzi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Michelet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 65%, Despacitos 35%.
eskişehir demirspor - Despacitos 5:1

46e minuut.
Ionele speelt de bal door. Klungelig pakt Ciupik de bal. Ciupik speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ciupik passt de bal in één keer door. Genda speelt de bal door. Rotanzi is nu in balbezit. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. Michelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Baines bereikt de bal nog maar net als eerste. Baines geeft de bal voor. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel. Michelet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 6:1

70e minuut.
Rotanzi rent richting de bal. Castellanos rent richting de bal. Met opzet legt Parra zijn tegenspeler op de grond. Parra krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Baines is nu in balbezit. Genda onderschept slim de pass. Genda passt de bal in één keer door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sansalvadore heeft problemen om de bal te vangen. Parra is nu in balbezit. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Michelet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskişehir demirspor - Despacitos 7:1

82e minuut.
Kasztan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztan geeft de bal voor. Inworp. Domínguez met een snelle inworp. Cosini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kasztan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda is nu in balbezit. Genda passt de bal met de wreef. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Argeşeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskişehir demirspor 57%, Despacitos 43%.
eskişehir demirspor - Despacitos 7:1