Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPUZLAR FK FC DENİZLİSPOR
Hayde uşaklar Tactiek horoz
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Gryciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryciuk passt de bal met de wreef. Özler rent richting de bal. Özler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rääbus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Merto verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Merto de bal. Merto probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Potroviţa kopt de bal weg. Majaru rent richting de bal. Majaru passt de bal zonder na te denken. Rääbus rent richting de bal. Rääbus draait met de bal, schiet en ... Balkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kopaliński passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele is nu in balbezit. Acaroğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandekasteele raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandekasteele legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Geada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandekasteele rent richting de bal. Geada met een sublieme pass. Marcel kopt de bal weg. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Geada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gryciuk passt de bal in één keer door. Di Luca Nieri speelt de bal door. Özler rent richting de bal. Özler haalt uit met een fantastische trap. Balkar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - FC DENİZLİSPOR 0:1

29e minuut.
Potroviţa met een snelle inworp. Klungelig pakt Rääbus de bal. Rääbus met een sublieme pass. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Shaaban verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaban probeert naar een medespeler te passen. Tanttu probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Majaru passt de bal zonder na te denken. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Özler rent richting de bal. Özler haalt uit met een fantastische trap. Balkar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kopaliński passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Geada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOPUZLAR FK - FC DENİZLİSPOR 1:1

39e minuut.
Shaaban met een sublieme pass. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Özler bereikt de bal nog maar net als eerste. Özler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rääbus passt de bal met de wreef. Gryciuk is nu in balbezit. Özler rent richting de bal. Özler schiet op doel. Balkar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 53%, FC DENİZLİSPOR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOPUZLAR FK - FC DENİZLİSPOR 1:1

67e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Özler is nu in balbezit. Özler probeert naar een medespeler te passen. Gryciuk rent richting de bal. Gryciuk schiet op doel. Paal! Balkar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rääbus is nu in balbezit. Rääbus schiet op doel. Balkar bokst de bal weg. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rääbus rent richting de bal. Rääbus haalt uit met een fantastische trap. Balkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Potroviţa geeft de bal voor. Merto kopt de bal weg. Gryciuk speelt de bal door. Rääbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yunt passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Potroviţa is nu in balbezit. Marcel onderschept slim de pass. Marcel passt de bal zonder na te denken. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri speelt de bal door. Tanttu met een sublieme pass. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Geada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Merto speelt de bal door. Marcel rent richting de bal. Marcel probeert naar een medespeler te passen. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 54%, FC DENİZLİSPOR 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOPUZLAR FK - FC DENİZLİSPOR 1:1