Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: ofspor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18469
ofspor ege sk
uhh Tactiek 442
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 41.6
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı geeft een hoge lob. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Tongun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - ege sk 1:0

3e minuut.
Ar probeert naar een medespeler te passen. Ceneviz met een sublieme pass. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Paşaoğlu kopt de bal weg. Gerede is nu in balbezit. Gerede passt de bal met de wreef. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Uraz geeft een lange en hoge pass. Hadák heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Burgazlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tunçoğlu de bal. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hadák met een harde bal richting middenveld. Gerede kopt de bal weg. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Burgazlı probeert naar een medespeler te passen. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu passt de bal in één keer door. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kunduracıoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Hadák probeert de bal aan de voet te houden. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kunduracıoğlu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceneviz zal de hoekschop nemen. Regazzini heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Durukan probeert de bal met de borst te controleren. Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerede geeft een lange en hoge pass. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Folgueras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - ege sk 2:0

24e minuut.
Inworp. Ceneviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft de bal voor. Tunçoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - ege sk 3:0

28e minuut.
Gerede rent richting de bal. Gerede probeert naar een medespeler te passen. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Folgueras probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Çiftelli met een sublieme pass. Ceneviz heeft problemen om de bal te vangen. Ceneviz passt de bal zonder na te denken. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 25%, ege sk 75%.
ofspor - ege sk 3:0

52e minuut.
Daar is Folgueras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Folgueras ... Strafschop! Folgueras krijgt een gele kaart. Kunduracıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunçoğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tongun bokst de bal weg.

54e minuut.
Peynirci geeft de bal voor. Inworp. Gerede met een snelle inworp. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Burgazlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Folgueras de bal. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - ege sk 4:0

63e minuut.
Inworp. Ceneviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft een hoge lob. Tunçoğlu springt en kopt de bal. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceneviz onderschept slim de pass. Ceneviz probeert naar een medespeler te passen. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu schiet op doel. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu schiet op doel. Tongun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Paşaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Regazzini is nu in balbezit. Burgazlı onderschept slim de pass. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tunçoğlu passt de bal zonder na te denken. Hadák onderschept slim de pass. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - ege sk 5:0

73e minuut.
Tunçoğlu controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regazzini. Tunçoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgazlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunduracıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Folgueras passt de bal zonder na te denken. Ar heeft problemen om de bal te vangen. Tunçoğlu speelt de bal door. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı geeft de bal voor. Tunçoğlu kopt de bal weg. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gerede probeert naar een medespeler te passen. Burgazlı controleert de bal met de borst. Burgazlı speelt de bal door. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bartulić verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda met een sublieme pass. Klungelig pakt Bartulić de bal. Bartulić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 22%, ege sk 78%.
ofspor - ege sk 5:0