Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Balkan Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18189
FC Trakya DEVILMANS
paf532 Tactiek esas
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 37.2
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup geeft de bal voor. Balıkesirli heeft problemen om de bal te vangen. Palomares is nu in balbezit. Palomares draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kulczyński rent richting de bal. Sözeri onderschept slim de pass. Sözeri passt de bal in één keer door. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sözeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villegas is nu in balbezit. Villegas met een sublieme pass. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup schiet op doel. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Lup kopt de bal weg. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 1:0

26e minuut.
Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek verovert de bal door een tackle van achteren. Czwartek schiet op doel. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 2:0

28e minuut.
Palomares passt de bal in één keer door. Daar is Lup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lup passt de bal met de wreef. Palomares rent richting de bal. Palomares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sözeri geeft de bal voor. Palomares kopt de bal weg. Balıkesirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek onderschept slim de pass. Czwartek schiet op doel. Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 3:0

36e minuut.
Lup is nu in balbezit. Lup passt de bal in één keer door. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 4:0

38e minuut.
Konuşkan speelt de bal door. Urzúa rent richting de bal. Urzúa passt de bal zonder na te denken. Czwartek rent richting de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Urzúa onderschept slim de pass. Urzúa met een sublieme pass. Sözeri geeft een lange en hoge pass. Czwartek rent richting de bal. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Phúc Duy met een harde bal richting middenveld. Urzúa kopt de bal weg. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 20%, DEVILMANS 80%.
FC Trakya - DEVILMANS 4:0

49e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Ursu rent richting de bal. Czwartek onderschept slim de pass. Czwartek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sözeri neemt de hoekschop. Palomares krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Izquierdo geeft de bal voor. Balıkesirli rent richting de bal. Czwartek onderschept slim de pass. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 5:0

53e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas speelt de bal door. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup geeft de bal voor. Palomares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sözeri probeert naar een medespeler te passen. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een hoge lob. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sözeri stond buitenspel. Vlahović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kulczyński probeert de bal met de borst te controleren. Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal in één keer door. Sözeri rent richting de bal. Sözeri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Konuşkan kopt de bal weg. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu geeft een hoge lob. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mrkela de bal. Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahović schiet op doel. Phúc Duy bokst de bal weg. Vlahović is nu in balbezit. Vlahović draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czwartek rent richting de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 6:0

70e minuut.
Villegas geeft een hoge lob. Uran kopt de bal weg. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czwartek controleert de bal met de borst. Czwartek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 7:0

72e minuut.
Urzúa rent richting de bal. Urzúa geeft de bal voor. Vlahović rent richting de bal. Vlahović haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 8:0

83e minuut.
Sözeri geeft een hoge lob. Mrkela heeft problemen om de bal te vangen. Villegas rent richting de bal. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Czwartek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Urzúa probeert de bal met de borst te controleren. Urzúa met een sublieme pass. Sözeri speelt de bal door. Czwartek rent richting de bal. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 9:0

86e minuut.
Lup geeft een hoge lob. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesirli rent richting de bal. Czwartek onderschept slim de pass. Czwartek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sözeri rent richting de bal. Sözeri passt de bal in één keer door. Czwartek rent richting de bal. Czwartek haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trakya - DEVILMANS 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trakya 25%, DEVILMANS 75%.
FC Trakya - DEVILMANS 10:0