Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3843
Despacitos uneyspor
agresivve Tactiek 352
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 49.6
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Viera rent richting de bal. Viera passt de bal zonder na te denken. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini schiet op doel. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ciupik speelt de bal door. Genda is nu in balbezit. Genda speelt de bal door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Altınkurt trapt de bal weg van het doel. Domínguez kopt de bal weg. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel. Altınkurt bokst de bal weg.

15e minuut.
Genda is nu in balbezit. Genda passt de bal zonder na te denken. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini draait met de bal, schiet en ... Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler passt de bal zonder na te denken. Genda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda geeft de bal voor. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 1:0

21e minuut.
Cosini passt de bal zonder na te denken. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal in één keer door. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Genda probeert naar een medespeler te passen. Cosini rent richting de bal. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 2:0

28e minuut.
Altınkurt probeert naar een medespeler te passen. Genda kopt de bal weg. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera onderschept slim de pass. Viera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genda met de inworp. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 3:0

41e minuut.
Kutlusoy heeft problemen om de bal te vangen. Cosini onderschept slim de pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft de bal voor. Viera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Viera passt de bal zonder na te denken. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aniszewski. Aniszewski krijgt een gele kaart. Sopârlă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gökler kan de bal niet met de borst controleren. Cosini onderschept slim de pass. Domínguez met een sublieme pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 28%, uneyspor 72%.
Despacitos - uneyspor 3:0

52e minuut.
Sansalvadore geeft de bal voor. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. Altınkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cosini speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gökler ... Strafschop! Gökler krijgt een gele kaart. Viera raakt geblesseerd tijdens het duel. Viera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Altınkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domínguez met een snelle inworp. Cosini geeft de bal voor. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kalfa verovert de bal door een tackle van achteren. Viera is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Genda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viera krijgt zijn hoofd ertegen. Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Viera is nu in balbezit. Viera passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 5:0

70e minuut.
Sansalvadore passt de bal met de wreef. Viera is nu in balbezit. Viera passt de bal met de wreef. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Cosini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viera de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. Kalfa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Genda rent richting de bal. Genda passt de bal in één keer door. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Viera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niziałek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Niziałek is nu in balbezit. Niziałek passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - uneyspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 41%, uneyspor 59%.
Despacitos - uneyspor 6:0