Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: DEVILMANS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
DEVILMANS ege sk
esas Tactiek 442
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Göçer speelt de bal door. Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński onderschept slim de pass. Iaboni rent richting de bal. Iaboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Diğmat rent richting de bal. Diğmat geeft de bal voor. Paşaoğlu kopt de bal weg. Bartulić rent richting de bal. Bartulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kulczyński speelt de bal door. Konuşkan rent richting de bal. Göçer is nu in balbezit. Konuşkan rent richting de bal. Konuşkan schiet op doel. Tongun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Paşaoğlu is nu in balbezit. Kulczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyński geeft een lange en hoge pass. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni haalt uit met een fantastische trap. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Göçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konuşkan rent richting de bal. Konuşkan probeert naar een medespeler te passen. Iaboni rent richting de bal. Iaboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - ege sk 1:0

25e minuut.
Gürgiç is nu in balbezit. Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Diğmat geeft de bal voor. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić schiet op doel. Phúc Duy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Örümcer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Regazzini met een sublieme pass. Bartulić rent richting de bal. Balıkesirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić verovert de bal door een tackle van achteren. Bartulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVILMANS - ege sk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 32%, ege sk 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVILMANS - ege sk 1:1

58e minuut.
Mrkela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Örümcer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Balıkesirli verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkesirli passt de bal in één keer door. Ar geeft een lange en hoge pass. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy bokst de bal weg. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - ege sk 1:2

68e minuut.
Kulczyński passt de bal met de wreef. Göçer is nu in balbezit. Göçer probeert naar een medespeler te passen. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueras onderschept slim de pass. Folgueras probeert naar een medespeler te passen. Göçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçer draait met de bal, schiet en ... Tongun bokst de bal weg.

70e minuut.
Durukan kopt de bal weg. Balıkesirli heeft problemen om de bal te vangen. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić schiet op doel. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - ege sk 1:3

71e minuut.
Göçer probeert naar een medespeler te passen. Iaboni rent richting de bal. Durukan maakt een afschuwelijke overtreding. Durukan krijgt een gele kaart. Iaboni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Ar speelt de bal door. Örümcer is nu in balbezit. Örümcer met een sublieme pass. Bartulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Diğmat is nu in balbezit. Diğmat geeft een lange en hoge pass. Bartulić is nu in balbezit. Bartulić draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVILMANS - ege sk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVILMANS 48%, ege sk 52%.
DEVILMANS - ege sk 1:4