Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazispor Giyotin® Futbol Klübü
on the road Tactiek Camel Green
33% Balbezit 67%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
29.5 gemiddelde waardering 56.5
poor Schieten excellent
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Kastamonulu rent richting de bal. Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft de bal voor. Luis rent richting de bal. Luis schiet op doel. Gökler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tanigaki rent richting de bal. Palacio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gözüaçık de bal onder controle te krijgen. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. Gökler bokst de bal weg. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palacio neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Davidovich speelt de bal door. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki passt de bal met de wreef. Tanigaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanigaki draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Philips speelt de bal door. Tanigaki met een sublieme pass. Davidovich is nu in balbezit. Davidovich haalt uit met een fantastische trap. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Luis rent richting de bal. Luis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:1

31e minuut.
Stute rent richting de bal. Luis onderschept slim de pass. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki schiet op doel. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:2

37e minuut.
Palacio met een sublieme pass. Palsanmäki heeft problemen om de bal te vangen. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Luis is nu in balbezit. Luis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:3

40e minuut.
Davidovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft de bal voor. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Kastamonulu de bal. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastamonulu. Kastamonulu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tanigaki rent richting de bal. Palacio speelt de bal door. Göktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś verovert de bal door een tackle van achteren. Adaś geeft een hoge lob. Gökler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 68%, Giyotin® Futbol Klübü 32%.
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:3

54e minuut.
Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovich geeft de bal voor. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Gökler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Davidovich is nu in balbezit. Davidovich geeft een hoge lob. Luis is nu in balbezit. Luis draait met de bal, schiet en ... Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft een hoge lob. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis haalt uit met een fantastische trap. Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki met een sublieme pass. Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een hoge lob. Luis geeft een hoge lob. Gökler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Philips de bal. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś passt de bal zonder na te denken. Tanigaki rent richting de bal. Tanigaki haalt uit met een fantastische trap. Gökler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Stute geeft de bal voor. Bordowski geeft een hoge lob. Luis kopt de bal weg. Tanigaki heeft problemen om de bal te vangen. Tanigaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bujag passt de bal met de wreef. Tanigaki is nu in balbezit. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis schiet op doel. Gökler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 58%, Giyotin® Futbol Klübü 42%.
Sultangazispor - Giyotin® Futbol Klübü 0:5