Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK KAYSERİ DSİ
4-2-3-1 Tactiek klasik 4-4-2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 58
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Joński trapt de bal weg van het doel. Yetişkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Monsalve de bal. Monsalve schiet op doel. Joński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Imam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudmunsson geeft een hoge lob. Sepici springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Colli geeft een hoge lob. Anelli kopt de bal weg. Álvarez González is nu in balbezit. Sepici onderschept slim de pass. Sepici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Domi is nu in balbezit. Álvarez González verovert de bal door een tackle van achteren. Gudmunsson is nu in balbezit. Gudmunsson geeft de bal voor. Sepici springt en kopt de bal. Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Yetişkin met een sublieme pass. Riveros rent richting de bal. Monsalve begaat een overtreding. Monsalve krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Colli kopt de bal weg. Szekfű speelt de bal door. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Sepici krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szekfű speelt de bal door. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez passt de bal in één keer door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Imam verovert de bal door een tackle van achteren. Imam geeft een lange en hoge pass. Szekfű kopt de bal weg. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez draait met de bal, schiet en ... Prieto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Imam de bal. Anelli rent richting de bal. Imam onderschept slim de pass. Imam geeft de bal voor. Scanferla maakt een snoekduik en kopt de bal. Joński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 48%, KAYSERİ DSİ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray SK - KAYSERİ DSİ 0:0

48e minuut.
Szekfű speelt de bal door. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez geeft de bal voor. Sepici krijgt zijn hoofd ertegen. Prieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Arévalo met een sublieme pass. Riveros rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Lázi met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft een lange en hoge pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Anelli met een sublieme pass. Gudmunsson rent richting de bal. Gudmunsson passt de bal in één keer door. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap. Prieto bokst de bal weg.

84e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft een lange en hoge pass. Sepici kopt de bal weg. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 52%, KAYSERİ DSİ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray SK - KAYSERİ DSİ 0:0