Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: Kekuri Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31307
İkariam FC Vizespor
son zamanlar Tactiek dans
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 57.1
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
formidabel Verdedigen goed


14e minuut.
Buitenhuis is nu in balbezit. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenhuis met een sublieme pass. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vasojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melikşah komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Samur passt de bal in één keer door. Özgenç rent richting de bal. Özgenç geeft de bal voor. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan draait met de bal, schiet en ... Əlizadə bokst de bal weg.

35e minuut.
Baykan rent richting de bal. Taverni onderschept slim de pass. Oraloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 0:1

40e minuut.
Kütük onderschept slim de pass. Özgenç rent richting de bal. Özgenç speelt de bal door. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 56%, Vizespor 44%.
İkariam FC - Vizespor 0:1

46e minuut.
Çatkıç kopt de bal weg. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu passt de bal met de wreef. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan schiet op doel. Əlizadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Iglódi probeert de bal met de borst te controleren. Iglódi probeert naar een medespeler te passen. Kütük is nu in balbezit. Kütük schiet op doel. Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 0:2

57e minuut.
Özgenç met een sublieme pass. Kütük is nu in balbezit. Kütük passt de bal met de wreef. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oraloğlu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Taverni ... Strafschop! Oraloğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baykan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Buitenhuis passt de bal in één keer door. Kiraz probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. Əlizadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 0:3

71e minuut.
Düdükçü geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Roldán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitenhuis is nu in balbezit. Buitenhuis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Żero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 1:3

73e minuut.
Samur is nu in balbezit. Samur probeert naar een medespeler te passen. Kütük is nu in balbezit. Kütük geeft een hoge lob. Taverni onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oraloğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baykan maakt een snoekduik en kopt de bal. Əlizadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 1:4

76e minuut.
Özgenç passt de bal zonder na te denken. Kütük rent richting de bal. Kütük passt de bal in één keer door. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur geeft de bal voor. Pérez Roldán probeert de bal aan de voet te houden. Kütük is nu in balbezit. Kütük geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baykan heeft problemen om de bal te vangen. Əlizadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 1:5

86e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz geeft een hoge lob. Baykan rent richting de bal. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İkariam FC - Vizespor 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İkariam FC 57%, Vizespor 43%.
İkariam FC - Vizespor 1:6