Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: Utaw United Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10516
Utaw United §uper§tars
1 vs 1 Tactiek resat
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 50.9
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi met een sublieme pass. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:1

6e minuut.
Solís probeert naar een medespeler te passen. Toprak speelt de bal door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:2

12e minuut.
Lunghi speelt de bal door. Daar is Göçkün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göçkün passt de bal met de wreef. Lunghi rent richting de bal. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich passt de bal zonder na te denken. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Solís met een sublieme pass. Alfaro rent richting de bal. Cavalcante rent richting de bal. Toprak verovert de bal door een tackle van achteren. Toprak schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro speelt de bal door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi schiet op doel. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:3

19e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel. Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:4

21e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Cavalcante bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alfaro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cabbar passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göçkün met een snelle inworp. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Göçkün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro met een sublieme pass. Lunghi heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:5

27e minuut.
Göçkün rent richting de bal. Göçkün probeert naar een medespeler te passen. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:6

29e minuut.
Toprak is nu in balbezit. Toprak passt de bal met de wreef. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi schiet op doel. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:7

30e minuut.
Uztunç geeft een lange en hoge pass. Lunghi is nu in balbezit. Cavalcante begaat een overtreding. Cavalcante krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lunghi is nu in balbezit. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:8

35e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lunghi de bal. Lunghi draait met de bal, schiet en ... Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:9

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karcı trapt de bal weg van het doel. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:10

43e minuut.
Toprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprak met een sublieme pass. Manusovich is nu in balbezit. Klungelig pakt Lunghi de bal. Lunghi met een sublieme pass. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karcı met een sublieme pass. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karcı met een harde bal richting middenveld. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utaw United 84%, §uper§tars 16%.
Utaw United - §uper§tars 0:11

49e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:12

51e minuut.
Hanczewski rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Göçkün met een snelle inworp. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro speelt de bal door. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:13

53e minuut.
Uztunç passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met een snelle inworp. Klungelig pakt Toprak de bal. Toprak passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cavalcante onderschept slim de pass. Cavalcante speelt de bal door. Göçkün probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lunghi is nu in balbezit. Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:14

64e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:15

67e minuut.
Kobalak rent richting de bal. Kobalak met een sublieme pass. Kuzynków probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:16

69e minuut.
Cavalcante met een snelle inworp. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:17

72e minuut.
Gosztonyi heeft problemen om de bal te vangen. Manusovich met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:18

75e minuut.
Lunghi draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Karcı met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Alfaro de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Karcı bokst de bal weg. Karcı probeert naar een medespeler te passen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:19

78e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich probeert naar een medespeler te passen. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:20

81e minuut.
Cavalcante geeft de bal voor. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün passt de bal zonder na te denken. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:21

87e minuut.
Uztunç is nu in balbezit. Alfaro rent richting de bal. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:22

90e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Lunghi onderschept slim de pass. Lunghi speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - §uper§tars 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utaw United 89%, §uper§tars 11%.
Utaw United - §uper§tars 0:23