Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: Avniaker arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27758
Trabzon.spor Batitrakyaspor
sokker Tactiek 1:)
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 52
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Erikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikli geeft een hoge lob. Agüero kopt de bal weg. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Aloğlu passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een hoge lob. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tsiflikas speelt de bal door. Türüker is nu in balbezit. Türüker passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Erikli is nu in balbezit. Erikli geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. Özsürgün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Tsiflikas passt de bal met de wreef. Üçler rent richting de bal. Üçler passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Özsürgün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tsiflikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas passt de bal in één keer door. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Batitrakyaspor 0:1

32e minuut.
Erikli rent richting de bal. Erikli geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Türüker is nu in balbezit. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 74%, Batitrakyaspor 26%.
Trabzon.spor - Batitrakyaspor 0:1

48e minuut.
Schoenaker kopt de bal weg. Üçler speelt de bal door. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Türüker geeft een lange en hoge pass. Daar is Schoenaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Batitrakyaspor 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Aloğlu de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ... Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas passt de bal met de wreef. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tsiflikas geeft de bal voor. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Türüker rent richting de bal. Türüker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Türüker de bal. Türüker geeft de bal voor. Agüero springt en kopt de bal. Özsürgün bokst de bal weg.

75e minuut.
Akyüz passt de bal zonder na te denken. von Haller rent richting de bal. Kaplanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaplanoğlu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tsiflikas kopt de bal weg. Türüker rent richting de bal. Türüker met een sublieme pass. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Türüker probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Özsürgün probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Üçler is nu in balbezit. Üçler geeft een hoge lob. Kerker kopt de bal weg. von Haller rent richting de bal. von Haller geeft een hoge lob. Özsürgün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bekmezci is nu in balbezit. Bekmezci geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Özsürgün werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 64%, Batitrakyaspor 36%.
Trabzon.spor - Batitrakyaspor 0:2