Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: İstasyon Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20951
Vizespor KAYSERİ DSİ
4_3_1_2 Tactiek klasik 4-4-2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 61
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
MacSimon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kütük. MacSimon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kütük speelt de bal door. Álvarez González komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baykan rent richting de bal. Baykan passt de bal met de wreef. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçü haalt uit met een fantastische trap. Aras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizespor - KAYSERİ DSİ 1:0

13e minuut.
Kütük verovert de bal door een tackle van achteren. Kütük passt de bal met de wreef. Daar is Şahinoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve schiet op doel. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Özgenç rent richting de bal. Perić geeft een hoge lob. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacSimon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSimon schiet op doel. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lázi kopt de bal weg. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
MacSimon is nu in balbezit. MacSimon geeft een hoge lob. Daar is Fakılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacSimon verovert de bal door een tackle van achteren. MacSimon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Samur geeft de bal voor. Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü draait met de bal, schiet en ... Aras bokst de bal weg.

44e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Şahinoğlu is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve schiet op doel. Kiraz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 58%, KAYSERİ DSİ 42%.
Vizespor - KAYSERİ DSİ 1:0

46e minuut.
Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryniewicki geeft een lange en hoge pass. MacSimon kopt de bal weg. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kütük rent richting de bal. Kütük geeft een lange en hoge pass. Baykan rent richting de bal. Baykan schiet op doel. Aras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Imam heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Düdükçü. Goede buitenspelval van de verdediging. Imam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Żero bokst de bal weg.

81e minuut.
Perić met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal zonder na te denken. MacSimon is nu in balbezit. MacSimon schiet op doel. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Baykan is nu in balbezit. Nəcəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfov passt de bal zonder na te denken. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Özgenç rent richting de bal. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizespor 52%, KAYSERİ DSİ 48%.
Vizespor - KAYSERİ DSİ 1:0