Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor §uper§tars
1:) Tactiek resat
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 52.9
formidable Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


9e minuut.
von Haller passt de bal zonder na te denken. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Səfərov bokst de bal weg.

15e minuut.
Türüker is nu in balbezit. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - §uper§tars 1:0

16e minuut.
Türüker passt de bal zonder na te denken. Üçler rent richting de bal. Üçler passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tsiflikas met een sublieme pass. Daar is Türüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker speelt de bal door. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Lunghi de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Səfərov bokst de bal weg.

30e minuut.
von Haller met een sublieme pass. Türüker is nu in balbezit. Türüker geeft de bal voor. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Toprak rent richting de bal. Toprak passt de bal met de wreef. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paydaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paydaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batitrakyaspor - §uper§tars 1:1

34e minuut.
Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Səfərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - §uper§tars 2:1

38e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Gosztonyi speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tsiflikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Səfərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kobalak rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel. Səfərov bokst de bal weg.

44e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich geeft een lange en hoge pass. Paydaş rent richting de bal. Paydaş draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanislav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 41%, §uper§tars 59%.
Batitrakyaspor - §uper§tars 2:1

51e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Türüker rent richting de bal. Türüker met een sublieme pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Paydaş de bal. Tsiflikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal zonder na te denken. Karaman rent richting de bal. Karaman geeft een lange en hoge pass. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Türüker kopt de bal weg. Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Üçler krijgt zijn hoofd ertegen. Səfərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
von Haller controleert de bal met de borst. Toprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toprak geeft een hoge lob. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 44%, §uper§tars 56%.
Batitrakyaspor - §uper§tars 2:1