Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK Vizespor
4-2-3-1 Tactiek dans
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec geeft de bal voor. Eğilmez met een sublieme pass. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Miśkowiec kopt de bal weg. Inworp. Oraloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özgenç geeft een lange en hoge pass. Baykan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelli met een sublieme pass. Gudmunsson geeft de bal voor. Sepici rent richting de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Vizespor 1:0

14e minuut.
Szekfű onderschept slim de pass. Szekfű met een sublieme pass. Anelli rent richting de bal. Anelli probeert naar een medespeler te passen. Sepici rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Vizespor 2:0

16e minuut.
Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu passt de bal in één keer door. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan schiet op doel. Joński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Vizespor 2:1

22e minuut.
Eğilmez speelt de bal door. Sepici rent richting de bal. Kiraz is nu in balbezit. Sepici verovert de bal door een tackle van achteren. Sepici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szekfű heeft problemen om de bal te vangen. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szekfű krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kütük passt de bal zonder na te denken. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgenç probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... Joński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű onderschept slim de pass. Szekfű speelt de bal door. Sepici is nu in balbezit. Sepici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 49%, Vizespor 51%.
Galatasaray SK - Vizespor 2:1

48e minuut.
Eğilmez met een snelle inworp. Szekfű is nu in balbezit. Szekfű passt de bal in één keer door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zinger rent richting de bal. Oraloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oraloğlu probeert naar een medespeler te passen. Kütük is nu in balbezit. Kütük draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Özgenç passt de bal zonder na te denken. Kütük rent richting de bal. Kütük passt de bal zonder na te denken. Baykan is nu in balbezit. Baykan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kütük geeft een hoge lob. Baykan rent richting de bal. Szekfű begaat een overtreding. Baykan raakt geblesseerd tijdens het duel. Özgenç wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Özgenç geeft een hoge lob. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveciler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deveciler krijgt een gele kaart. Baykan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baykan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gudmunsson speelt de bal door. Anelli is nu in balbezit. Anelli met een sublieme pass. Sepici is nu in balbezit. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Żero bokst de bal weg.

76e minuut.
Samur speelt de bal door. Özgenç rent richting de bal. Özgenç passt de bal zonder na te denken. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan schiet op doel. Joński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Szekfű met een sublieme pass. Eğilmez heeft problemen om de bal te vangen. Eğilmez passt de bal met de wreef. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Baykan passt de bal in één keer door. Gudmunsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur onderschept slim de pass. Samur geeft een lange en hoge pass. Baykan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 42%, Vizespor 58%.
Galatasaray SK - Vizespor 2:1