Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utaw United Batitrakyaspor
1 vs 1 Tactiek 1:)
43% Balbezit 57%
94% Spel op eigen helft 6%
1 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Karaman met de inworp. von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller passt de bal in één keer door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:1

2e minuut.
Karaman met de inworp. von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller met een sublieme pass. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ... Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agüero is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:2

4e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero met een sublieme pass. Daar is Üçler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler draait met de bal, schiet en ... Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller met een sublieme pass. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ... Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:3

7e minuut.
von Haller passt de bal zonder na te denken. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:4

9e minuut.
Hanczewski passt de bal in één keer door. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero geeft een hoge lob. Üçler springt en kopt de bal. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tsiflikas passt de bal met de wreef. Türüker is nu in balbezit. Türüker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel. Karcı bokst de bal weg. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Çelik geeft een hoge lob. Agüero kopt de bal weg. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:5

14e minuut.
von Haller probeert naar een medespeler te passen. Romero probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Karcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üçler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker passt de bal zonder na te denken. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:6

19e minuut.
von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:7

20e minuut.
Cabbar rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karcı met een harde bal richting middenveld. Cavalcante kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:8

22e minuut.
von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal in één keer door. Türüker speelt de bal door. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Karcı verovert de bal door een tackle van achteren. Karcı geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agüero is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:9

25e minuut.
Galanda rent richting de bal. Tsiflikas onderschept slim de pass. Tsiflikas speelt de bal door. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Türüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker speelt de bal door. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Karcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:10

28e minuut.
Tsiflikas probeert naar een medespeler te passen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:11

29e minuut.
Inworp. Karaman met de inworp. von Haller speelt de bal door. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karaman zal de hoekschop nemen. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:12

30e minuut.
Bystrzanowski speelt de bal door. Üçler is nu in balbezit. Üçler met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:13

32e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Türüker rent richting de bal. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:14

34e minuut.
Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas passt de bal met de wreef. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ... Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:15

37e minuut.
Karaman probeert naar een medespeler te passen. Tsiflikas probeert naar een medespeler te passen. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ... Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:16

41e minuut.
von Haller rent richting de bal. von Haller speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cavalcante kopt de bal weg. Üçler kan de bal niet met de borst controleren. Üçler passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:17

43e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Karaman verovert de bal door een tackle van achteren. Karaman met een sublieme pass. Türüker is nu in balbezit. Türüker haalt uit met een fantastische trap. Karcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utaw United 96%, Batitrakyaspor 4%.
Utaw United - Batitrakyaspor 0:17

46e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero met een sublieme pass. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:18

50e minuut.
von Haller probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:19

52e minuut.
Inworp. Karaman met de inworp. von Haller met een sublieme pass. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:20

54e minuut.
Cavalcante rent richting de bal. Tsiflikas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:21

57e minuut.
Türüker kopt de bal weg. von Haller speelt de bal door. Üçler met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türüker zal de hoekschop nemen. Üçler kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:22

61e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft een lange en hoge pass. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ... Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:23

61e minuut.
Karaman met een snelle inworp. von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal zonder na te denken. Türüker speelt de bal door. Üçler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:24

63e minuut.
Agüero kan de bal niet met de borst controleren. Agüero geeft de bal voor. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:25

64e minuut.
Galanda rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero passt de bal zonder na te denken. Üçler is nu in balbezit. Üçler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Karaman met een snelle inworp. Galanda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van von Haller. von Haller krijgt een gele kaart.

67e minuut.
von Haller is nu in balbezit. von Haller met een sublieme pass. Tsiflikas met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
von Haller passt de bal zonder na te denken. Tsiflikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Türüker is nu in balbezit. Türüker passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:26

70e minuut.
Agüero met de inworp. von Haller is nu in balbezit. von Haller passt de bal zonder na te denken. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kuśnierz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel. Karcı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:27

75e minuut.
von Haller speelt de bal door. Türüker speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:28

77e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Üçler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:29

78e minuut.
Karaman is nu in balbezit. Karaman passt de bal zonder na te denken. Türüker is nu in balbezit. Türüker draait met de bal, schiet en ... Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karcı met een harde bal richting middenveld. von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller met een sublieme pass. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler probeert naar een medespeler te passen. Karcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Karaman is nu in balbezit. Karaman passt de bal zonder na te denken. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:30

82e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero speelt de bal door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:31

88e minuut.
Bystrzanowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Karcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Karcı met een harde bal richting middenveld. Cavalcante kopt de bal weg. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:32

90e minuut.
Türüker is nu in balbezit. Türüker speelt de bal door. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utaw United - Batitrakyaspor 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utaw United 91%, Batitrakyaspor 9%.
Utaw United - Batitrakyaspor 0:33