Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars Trabzon.spor
reşat atak Tactiek sokker
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


31e minuut.
Toprak heeft problemen om de bal te vangen. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş geeft een lange en hoge pass. Toprak geeft de bal voor. Alfaro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Trabzon.spor 1:0

34e minuut.
Kızılateş verovert de bal door een tackle van achteren. Kızılateş passt de bal in één keer door. Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz draait met de bal, schiet en ... Səfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Altınok probeert naar een medespeler te passen. Kerker rent richting de bal. Kerker passt de bal in één keer door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kobalak verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kızılateş met de inworp. Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 65%, Trabzon.spor 35%.
§uper§tars - Trabzon.spor 1:0

51e minuut.
Kobalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobalak geeft een lange en hoge pass. Manusovich kopt de bal weg. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kaplanoğlu met een sublieme pass. Lunghi rent richting de bal. Altınok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınok krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Paşa verovert de bal door een tackle van achteren. Paşa met een sublieme pass. Arcoş is nu in balbezit. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Səfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
§uper§tars - Trabzon.spor 1:1

85e minuut.
Kerker passt de bal zonder na te denken. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş begaat een overtreding. Arcoş krijgt een gele kaart. Kızılateş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İlker komt het veld opgelopen. Altınok komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 58%, Trabzon.spor 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
§uper§tars - Trabzon.spor 1:1