Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK Giyotin® Futbol Klübü
4-2-3-1 Tactiek Camel Green
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 43.8
outstanding Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Szekfű probeert naar een medespeler te passen. Eğilmez speelt de bal door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi rent richting de bal. Domi draait met de bal, schiet en ... Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sepici rent richting de bal. Sepici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sepici is nu in balbezit. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 1:0

11e minuut.
Trudić kopt de bal weg. Szekfű probeert naar een medespeler te passen. Anelli heeft problemen om de bal te vangen. Sepici is nu in balbezit. Sepici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi passt de bal zonder na te denken. Sepici rent richting de bal. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 2:0

13e minuut.
Aramburu met een sublieme pass. Pizarro rent richting de bal. Anelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anelli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Barker is nu in balbezit. Miśkowiec geeft een hoge lob. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker geeft een lange en hoge pass. Tanigaki krijgt zijn hoofd ertegen. Joński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Riveros geeft een lange en hoge pass. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez heeft problemen om de bal te vangen. Eğilmez geeft een hoge lob. Sepici maakt een snoekduik en kopt de bal. Carbonelli bokst de bal weg.

18e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Inworp. Anelli met een snelle inworp. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gudmunsson met een sublieme pass. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft een hoge lob. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Philips geeft een hoge lob. Sepici probeert naar een medespeler te passen. Gudmunsson rent richting de bal. Gudmunsson geeft een hoge lob. Sepici springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gudmunsson geeft de bal voor. Eğilmez kan de bal niet met de borst controleren. Eğilmez met een sublieme pass. Sepici rent richting de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Szekfű kopt de bal weg. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft een hoge lob. Daar is Sepici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sözkesen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eğilmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domi is nu in balbezit. Domi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Philips rent richting de bal. Sepici verovert de bal door een tackle van achteren. Sepici controleert de bal met de borst. Sepici draait met de bal, schiet en ... Carbonelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Anelli passt de bal in één keer door. Domi rent richting de bal. Trudić speelt de bal door. Klungelig pakt Gudmunsson de bal. Gudmunsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trudić speelt de bal door. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Colli rent richting de bal. Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szekfű kopt de bal weg. Sözkesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domi rent richting de bal. Domi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 34%, Giyotin® Futbol Klübü 66%.
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 3:0

46e minuut.
Gudmunsson met een sublieme pass. Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelli geeft een lange en hoge pass. Sepici rent richting de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Szekfű de bal. Domi is nu in balbezit. Domi probeert naar een medespeler te passen. Sepici rent richting de bal. Sepici draait met de bal, schiet en ... Carbonelli bokst de bal weg.

60e minuut.
Miśkowiec geeft een lange en hoge pass. Sepici kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sepici de bal onder controle te krijgen. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sözkesen geeft de bal voor. Gudmunsson controleert de bal met de borst. Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Domi rent richting de bal. Domi schiet op doel. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szekfű passt de bal met de wreef. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez speelt de bal door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 4:0

66e minuut.
Eğilmez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Eğilmez geeft de bal voor. Sepici krijgt zijn hoofd ertegen. Carbonelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 5:0

69e minuut.
Domi is nu in balbezit. Domi speelt de bal door. Eğilmez speelt de bal door. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gudmunsson kopt de bal weg. Domi rent richting de bal. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 6:0

74e minuut.
Philips geeft een hoge lob. Inworp. Szekfű met de inworp. Eğilmez geeft een hoge lob. Sepici krijgt zijn hoofd ertegen. Carbonelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Domi is nu in balbezit. Domi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gudmunsson passt de bal zonder na te denken. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eğilmez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sepici maakt een snoekduik en kopt de bal. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mora de bal. Sepici verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sepici rent richting de bal. Sepici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 7:0

86e minuut.
Anelli kopt de bal weg. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian begaat een overtreding. Kian krijgt een gele kaart. Domi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Domi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Carbonelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Sepici heeft problemen om de bal te vangen. Sepici haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 35%, Giyotin® Futbol Klübü 65%.
Galatasaray SK - Giyotin® Futbol Klübü 7:0